Connect with us

Hír

Valószínűbb lett, hogy nem marad a Washington Football Team név

Washington franchise-a tavaly hagyta el a megosztó becenevét és felvette a Football Team nevet, amiről azt gondoltuk, csak egy évet él majd meg, ideiglenesen vették fel, amíg ki nem alakítanak egy új arculatot. Az biztos, hogy második évét is megéli a Football Team, állítólag jövőre lesz döntés a végső névről és arculatról. Komolyabban felmerült az utóbbi időben az is, hogy megtartanák a jelenlegi elnevezést, azonban ez most valószínűtlenebb lett egy szövetségi döntés miatt.

Sam Fortier információi szerint az Amerikai Szabadalmi és Védjegy Iroda úgy döntött, hogy a franchise nem védetheti le a Washington Football Team nevet. Egyrészt mivel túl általános elnevezésről van szó, másrészt mert Martin McCaulay már adott be egy erre vonatkozó kérelmet (feltehetőleg az övé is el lesz / lett utasítva). McCaulay egyébként nagyon sok felvetődött névötletet levédetett már magának, ami szintén megnehezíti a csapatnak a névtalálást.

Ez persze még nem jelenti azt, hogy ne lehetne a jövőben használni a Washington Football Team csapatnevet, ez csupán azt jelenti, hogy nem lehet levédetni a nevet marketing célokra. Ez viszont épp elegendő lehet a franchise vezetőinek, hogy egy másik nevet válasszanak maguknak. Már csak olyat kell találni, amit McCaulay nem védetett le.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group