Connect with us

Hír

A NASCAR-nál talált munkát Alvin Kamara

Alvin Kamarának nem elég, hogy az NFL egyik legjobb futója, most elvállalt egy másodállást is, méghozzá a NASCAR-nál. Ő lesz ugyanis az amerikai autósport első növekedési és elhivatottsági tanácsadója. A munkaleírásába tartozik, hogy együtt dolgozzon a NASCAR vezetőségével stratégiai tervezésben és kreatív lehetőségek felkutatásában, amik elősegíti a szurkolók elkötelezettségét, növekedését.

Kamara tavaly volt először NASCAR versenyen, akkor az egyetlen fekete versenyzőt, Bubba Wallace Jr.-t támogatta. Később a NASCAR betiltotta a konföderációs zászlók használatát, amit a Saints futója is üdvözölt a twitteren, később pedig az Xfinity Seriesre is kilátogatott. Kamara februárban szponzorálta is az egyik versenyzőt, Ryan Vargast, akinek az autója a running back gyümölcslevekkel foglalkozó üzletláncát reklámozta.

Kamara elmondta, hogy nagy megtiszteltetés neki ez a pozíció, és szeretné a lelkesedését, szenvedélyét arra használni, hogy a sport növekedjen az USA-ban.

15 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
15 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
2021-06-21 13:12

“Kamara februárban szponzorálta is az egyik versenyzőt, Ryan Vargast, akinek az autója a running back gyümölcslevekkel foglalkozó üzletláncát reklámozta.”
Halkan jegyzem meg,hogy egyébként a márkanevet és még a logó betűtípusát is egy 1987-ben alapított dél-afrikai éttrendkiegészítőket gyártó cégtől lopta.
comment image

bjeela
bjeela
Reply to  Bélabá a csótány
2021-06-21 14:36

Tejjesen igaza van! Nehogymá egy rohatt apartheides niggergyűlölőé legyen a haszon! Emelbí, emelbí! Harcojjunk a rasszisták ellen!

gyeek
gyeek
2021-06-21 09:14

Ez a konföderációs zászló betiltás kicsit olyan mint nálunk az Árpád-sávos zászló. A tahó a kezébe veszi, lenegti, beszél baromságokat meg gyűlölködik, ezért be kell tiltani a zászlót, hátat fordítva ezzel a történelmük egy igen fontos pontjának, meg hergelve azokat a déli hazafiakat, akiknél ez a zászló hagyományt szimbolizál, rasszizmus nélkül.

bjeela
bjeela
Reply to  gyeek
2021-06-21 13:21

Őőőőőőő, nemazé, de mégiscsakhogy az egyik döntő indok a polgárháború kirobbanásának éppenhogy a rabszolgatartás eltörlése vs megtartása volt. Persze minden seggfej okoskodó sorojja a további okokat, úgyismint vámhiszti, Kansas és egyéb kifogásokat, de a lényeg akkor is a rabszolgatartás kérdése volt.

Amúgy meg aki zászlót vesz a kezébe és ettől hazafinak érzi magát az nem lehet más, csak egy militáns tahó. Csak a miheztartás végett a vexillológia és heraldika elég régóta megállapította, hogy a zászló alapvetően a katonai eseményeken kapott szerepet, jelezvén, ki hol van és mit akar csinálni a harcban. Nagyjából a huszadik század második fele óta, amikor a háborúk jelentősen lecsökkentek, na akkor gerjedtek rá a seggfasz militáns degeneráltak, hogy akkor vagy igazi hazafi, ha trombitaszó és himnusz közepette felráncigálod a zászlót a kertedben egy karóra és rohadtul vigyázzban állva tisztelegsz a zászlónak. Azóta divat, hogy állj fel, ha himnuszt hallasz, pláne zászlóval és a militáns nevelés további baromságait erőszakolják rá már gyerekkorban a honpolgárokra. Pláne ez a minden meccsen énekelj himnuszt fassság is kiveri nálam a biztosítékot. Mintha akármi köze lenne egy akármilyen sporteseményhez.

disqus_GrhaBMtH8N
disqus_GrhaBMtH8N
Reply to  bjeela
2021-06-21 18:00

hogy te mennyire ostoba vagy… ha egy picit is utánanéznél dolgoknak…

bjeela
bjeela
Reply to  disqus_GrhaBMtH8N
2021-06-21 18:23

Utánanéztem, azért is mondom. De kösz a minősítést, viszont kívánom.

gyeek
gyeek
Reply to  bjeela
2021-06-22 12:19

Nem akarok belemenni történelmi vitába, elég kiforrott véleményem van a dologról és szívesen húzok párhuzamot a magyar szabadságharc és a polgárháború közt a sok hasonlóság miatt. Szerintem a rabszolgaság intézménye elleni fellépés egy olcsó retcon magyarázat a polgárháború kirobbanására, északon az iparosodott területeken ugyanúgy ment a rabszolgaság (és tart a mai napig).

bjeela
bjeela
Reply to  gyeek
2021-06-22 14:57

Szerintem sem ez az a fórum, ahol ezt kellene nekünk hetvennyolc, darabonként tizenhatoldalas kommentben megvitatni, de nekem is van egy felettébb határozott vélményem az esetről és ebben “szerintem”(is) a rabszolgaság kérdésköre túlméretezett, a többi pedig periferiális, mégha szinte mindegyiknek(vámhiszti, Kansas kérdése, belső piacok, etc, etc) hatása volt a rabszolgaság kérdésére. Északon messze nem volt olyan léptékű rabszolgaság és hajlottak a feladására, szemben a déli államokkal, akik döntően ezért szakították meg a kapcsolatokat északkal.

Ami pedig a bérrabszolgaságot illeti bár egyetértünk, hogy az sem kóser, de azért mégiscsak más, amint amikor korbáccsal vernek és úgy adnak el, mint egy kecskét és ha úgy tarta jókedvük, akkor mindenféle retorzió nélkül megölhetnek, hiszen a tulajdonuk vagy, aminek megfelelően rendszeresen verhetnek, rabláncon tarthatnak és kínozhatnak, ha épp ezt gondolják hasznos elfoglaltságnak. Ez és a bérrabszolgaság nem tezsvérek, még csak nem is vérrokonok, csak valami nagyon távoli cimborák.

d zoli
d zoli
Reply to  gyeek
2021-07-02 20:04

Naaa. Neee. Azt hogy hozod össze polgárháborúval? Mindenféle külföldi dolgokat hozzá lehet keverni ha 100 éven belüli a kontextus. Legyen Tanácsköztársaság lobogója jó? Magyar. Polgárháború. Szobrok. Ideológiák. Megtorlás. Tábornokok. Na? Hasonlítsd a tanácsköztársaság zászlójához.

gyeek
gyeek
Reply to  d zoli
2021-07-03 13:06

Tanácsköztársaság? Rendkívül hülye példa. Most egy két hetes témát kell elmagyaráznom neked, mert okoskodsz ugyan, de nincs annyi gógyid, hogy a megfelelő kontextusba tudd helyezni azt amit mondtam, helyette kreáltál magadnak egy saját magyarázatot valamire aminek vajmi köze az én mondandómhoz és adtad hozzá ezt a tanácsköztársaságos zászló példát. Mezei kötekedés.

A konföderációs zászló a déli emberek hazaszeretetének a szimbóluma, egyben emlékeztető a véres háborúra észak ellen és a saját Bach korszakukra. Az Árpád-sávos zászló nagyon hasonló tradícionális értékeket hordoz. És mind a kettőt hajlamos a csőcselék a mai világban lejáratni, pedig az értékük csak úgy keverhető össze aktuálpolitikai fröcsögéssel, mint a te példád: ideológiai mókolással. A pusztán rasszista bumpkinok kezében ugyanolyan szarul néz ki előbbi, mint a militáns-szerkóba öltözött kopasz kezében az utóbbi. Az USA-ban már sikerült azonosítani a déli zászlót a rasszizmussal a sok paraszt miatt aki lejáratta, az Árpád-sávos zászló is közel volt ehhez egy időben, amikor szélsőjobbos jelképként kezdték el kezelni, noha az igazi értéküknek semmi köze hozzá.

ahanem
ahanem
2021-06-21 08:43

a faszért kell ennek pont az aintsben játszania

Syzchmenev
Syzchmenev
2021-06-21 21:03

A makákó Hamilton mellé nagyon kell még pár ilyen “tanácsadó” az autósportba is..Bubba Wallace Jr. és a híres kötél történetét elég sokan ismerjük,az egy gyönyörű öngól volt minden BLM majomnak :D

Vicgeordie
Vicgeordie
Reply to  Syzchmenev
2021-06-22 07:44

comment image

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2021-06-22 07:43

Tavaly járt először a futamon, mostmár egyből szakértő? A helyzet az, hogy túl kevés a fekete a sportban és most jön a liberális csodafegyver, a kvóta. Persze egy teljesítmény alapú versenyben hamar kihullanának, de itt legalább egy tehetségtelen valaki még nettó életveszélyt is jelent.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x