Connect with us

Hír

Volt csapattársa szerint Denverbe akar menni Deshaun Watson

Deshaun Watson jogi ügyei nem rendeződnek, és várhatóan ez még jó sokáig így is fog maradni, úgyhogy az irányító jövője teljességgel a levegőben lóg. A játékos továbbra sem jelent meg a Texans edzésein és továbbra is az a vágya, hogy elcseréljék. Sok híresztelés érkezett már korábban (amikor igazán felkapott téma volt Watson helyzete), hogy hol szeretne játszani a jövőben, erre kontrázott rá most egy lapáttal korábbi csapattársa, Kareem Jackson, aki 9 évet húzott le Houstonban, az utóbbi kettőt pedig a Broncosban töltötte.

“Nagyon jó a kapcsolatom Deshaunnal, az utóbbi hetekben is többször beszélgettünk. Mindig azt mondja, hogy ‘figyelj Jack, csak mondd meg nekik, hogy ott akarok játszani’. Ő Denverbe akar menni. Amikor szabadügynök voltam, mérlegeltem az opcióimat és végül visszaigazoltam ide. Előtte felhívott és megkérdezte, hová fogok szerződni, én pedig akkor még nem voltam biztos a dolgomban. Végül maradtam, ő pedig mondta, hogy szóljak az illetékeseknek, hogy Denverbe akar jönni.”

– mondta a defensive back Aqib Talib podcastjében.

Ian Rapoport információi szerint ha nem is favorit a Broncos, mint Watson következő állomáshelye, de mindenképp a lehetőségek közt van. A jogi ügyei előtt egyébként többek közt felmerült Miami, New England, Carolina és Philadelphia is, azóta viszont érthető módon kevésbé felkapott a téma és többen tovább is álltak QB-fronton. Azt jelenleg nehéz elképzelni, hogy a jogi dolgok rendeződése előtt bárki is cserélne érte, ez pedig akár a következő holtszezonig is elhúzódhat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!