Connect with us

Játékos Portré

30 nap emberölésért – Donté Stallworth tragikus története

Nem lehet jó azt érezni 10 éven át, hogy jól megy neked a játék, elég jó vagy, de nem annyira, hogy megtartsanak egy évnél tovább. Nem lehet jó évekig egy tárgyaláson ülni, mert halálra gázoltál egy embert. Nem lehet jó érzés elveszíteni az összes pénzed és egy teljes szezont, majd nyolc évig csak feltételes szabadlábon élni jogosítvány nélkül egy ostoba, de tragikus hiba miatt. Bemutatjuk Donté Stallworthot, aki elképesztő és fényes karriert futhatott volna be, ha nem áll neki részegen vezetni.

Az 1980-ban született Stallworth Kaliforniában töltötte gyermekkorát. Középiskolába is oda járt és nem csak atletizálásról volt ismert, hanem a fociról is, már akkoriban igazi sztár volt. Olyan kiemelkedő NFL játékosokkal járt együtt gimnáziumba, mint Paris Warren vagy Onterrio Smith.

Az egyetemek kapkodtak Stallworth után és végül a Tennessee Egyetemre került be. A pszichológia tanulás mellett elkapóként erősítette az egyetemi csapatot és hozta a gimiből a lendületét. Az irányító egyik kedvenc célpontjává vált és olyan labdákat tudott lehúzni a levegőből, amik lehetetlennek tűntek. Kiérdemelte a “Kéz” becenevet csapattársaitól bravúros elkapásai miatt. Három éve alatt összesen 1747 yardot hozott 99 elkapásból, és ebből 13 touchdownt szerzett – nem tűnik soknak, de a lehetőségeihez képest parádésan teljesített.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!