Connect with us

Hír

A fogadóirodák arra készülnek, hogy Aaron Rodgers jövő héten visszavonul

A Sports Illustrated információi szerint több fogadóiroda is úgy gondolja, hogy Aaron Rodgers a szerdán kezdődő edzőtábor előtt bejelenti a visszavonulását, épp ezért a legtöbben (például Westgate, PoinstBet, DraftKings stb) levették a tábláról a Packersre vonatkozó fogadási lehetőségeket (többen az egész NFC Northot is).

Ez persze még nem jelenti azt, hogy valóban be is fog következni ez az esemény. Azt viszont érdemes kiemelni, hogy Vegasban általában eléggé képben vannak azzal, mi történik az NFL-ben a színfalak mögött, hiszen az oddsok összerakói ebből keresik a kenyerüket, ebből van a megélhetésük.

Rodgers eddig elég jól tudta titkolni a nagyvilág előtt, hogy mire is készül. A visszavonulásnak abból a szempontból van értelme, hogy ezzel elkerülne 2 millió dollárnyi büntetést, amit a Packers kiszabhatna rá az edzőtábor és az előszezonmeccsek kihagyása miatt (azonban ezzel elbukna $6,8 milliónyi roster bónuszt, amit a szezon közben fizetne ki neki a Packers, illetve akár $11,5 milliónyi aláírási bónuszt is visszakövetelhetne tőle a csapat, bár ezt egyáltalán nem biztos, hogy megteszik).

Ha be is jelenti a visszavonulását Rodgers, az még mindig nem jelenti majd, hogy nem látjuk többet NFL-pályákon, hiszen bármikor visszavonhatja ezt a döntését, ha mégis folytatná a karrierjét. Feltehetőleg erre viszont csak akkor kerülne sor, ha a Packers hajlandó lenne elcserélni.

Mindenesetre a jövő kedd-szerda vízválasztó lesz a történetben, hiszen az edzőtábor kezdete elég fontos mérföldkő ebben a kérdésben.

Mindeközben Aaron Rodgers és Davante Adams ugyanazt az Instasztorit osztotta meg az éjjel. Aki látta a Last Dance sorozatot (vagy tisztában van Michael Jordan, Scottie Pippen és a Chicago Bulls történetével), az nagyjából tudja, ez mit jelenthet.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!