Connect with us

Hír

A karrieréve után top 10-es szerződést kapott Logan Thomas

A Washington Football Teamnél úgy tűnik, véget ért a nyári szünet, ugyanis Jonathan Allen top 5-ös hosszabbítása után egy top 10-es szerződést is kiosztott a csapat. A kedvezményezett ezúttal a tavaly karrierévet tartó, irányítóból tight endé váló Logan Thomas, aki három évre 24 millió dollárt kapott, melyből 10,3 millió garantált.

Thomas 2014-ben a Cardinals negyedik köröseként került a ligába, ő volt a hatodik kiválasztott irányító Blake Bortles, Johnny Manziel, Teddy Bridgewater, Derek Carr és Jimmy Garoppolo után. QB-ként nem sok keresnivalója volt a ligában, 2014 és 2016 között megfordult a Dolphinsban, a Giantsben és a Lionsben is, mielőtt aláírt a Billshez.

Buffalóban kezdték el tight enddé átképezni, majd 2019-ben a Lionsben is TE-ként használták, de a tavalyi szezont megelőzően így is csak 36 elkapása volt 322 yardért és két TD-ért. 2020-ban viszont berobbant, 77 elkapásból 744 yardot és hat TD-t gyűjtött, ami bőven átlag feletti teljesítménynek számít.

Washingtonban ráadásul úgy gondolták, hogy a 30 éves támadó képes még pár évig fenntartani ezt a szintet, ugyanis az évi 8 millió dolláros kontraktusa az új pénz alapján holtversenyben a nyolcadik legmagasabb a poszton.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!