Connect with us

Hír

A Rams nem játszatja a kezdő futó Darrell Hendersont az előszezonban

Miután Cam Akers kidőlt az egész idényre, a Rams extrém óvatos üzemmódba kapcsolt: a depth chart tetején lévő Darrell Henderson egy percet sem fog játszani az előszezonban, jelentette be Sean McVay. A főedző azt is kiemelte, hogy egyelőre nem terveznek veterán futót igazolni, először inkább megnézik, mit tudnak a rosteren lévő fiatalok: Xavier Jones, Jake Funk, Raymond Calais és Otis Anderson.

Henderson 2019-ben harmadik körös volt, de újoncként bántóan kevés szerepet kapott, ráadásul nem is teljesített jól: 3,8 yardot átlaggal futott 147 yardot TD nélkül. Tavaly ugyanakkor jól ment neki a játék, 138 futásból 624 yardot (4,5 yardos átlag) és öt TD-t szerzett a földön. Ha az egészsége bírja, akkor nem akkora érvágás Akers kiesése.

Ami a fentebb említett fiatalokat illeti: Funk hetedik körös-, míg Anderson draftolatlan újonc, Calais tavalyi hetedik körös pick, Jones pedig tavalyi draftolatlan. Valamennyiüknek nulla snapje van futóként, vagyis bőven benne van a pakliban egy veterán leigazolása. McVay kizárta már Todd Gurley-t, de Le’Veon Bell például papíron nem tűnik rossz választásnak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!