Connect with us

Minden ami NFL

A Packersnek van egy saját káplánja

Aaron Rodgers visszatért, Davante Adams hajlandó újra tárgyalni a folytatásról – jó hét ez a Packers szurkolóinak. Ugyanakkor ez csak felszíni kezelés: Rodgers a saját sajtótájékoztatóján nagyon komoly problémákra hívta fel a figyelmet, a nyilatkozatát hallgatva az embernek szekunder szégyenérzete támad. Mintha a houstoni káplán költözött volna Green Baybe és vette át a csapat irányítását. 

A Packers mindig is a normálisabb franchise-okhoz tartozott, aminek ugyan megvoltak a maga problémái és hibái, a legtöbb csapat szurkolója így is irigyelte a Green Bay fanokat. A gárda egyedi, draftra épülő filozófiája kifejezetten imponáló volt, még ha akadtak is hiányosságai, Aaron Rodgers egy félistenként játszott, aminek köszönhetően a Super Bowl győzelem volt a minimum.

Végül ezek az elvárások soha nem teljesültek (amikor Rodgersszel bajnoki címet nyert a csapat, akkor pont nem volt elvárás), ami valamilyen szinten kínos, de benne van a pakliban. Drew Brees és Russell Wilson is csak egy gyűrűt nyert, Philip Rivers még csak Super Bowlba sem jutott soha, és még sorolhatnánk a neveket. Ezzel együtt is azért jó volt Packers szurkolónak lenni – a csoportrivális Lions-drukker szemén keresztül nézve a gazdag ember problémájának tűnt az elveszített NFC-döntők utáni hullahangulat, és bármikor cseréltem volna velük.

Mindezek fényében óriási negatív meglepetés az, ami a Packersnél jelenleg folyik. Soha nem hittem volna, hogy egy normálisnak tűnő franchise, pontosabban annak menedzsmentje képes ilyen mélyre süllyedni és a legrosszabb lionsös (vagy houstoni) időket idézni. Nyolc év óta most először örülök, hogy a Packers helyett a Lions lett a csapatom.

Aaron Rodgers nem ezt érdemli

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!