Connect with us

Minden ami NFL

Generációváltás – Belső támadófalemberek

Ahogy iDL, úgy az iOL poszt is egyre értékesebb lesz. Ma már egy guard vagy egy center is képes óriási pénzeket leakasztani, de a Jets például azt is megmutatta az idei drafton, hogy a value chart alapján brutális túlfizetést is megér egy prémium guard. Nem kell aggódni, a David DeCastrók és Alex Mackek után is lesz élet.

Akik uralták a posztot, de már kikopóban vannak

David DeCastro

DeCastro még csak 31 éves, de úgy tűnik, hogy sérülések miatt idő előtt befejezheti a pályafutását. 2012-ben első körös volt, az első és úgy tűnik, utolsó idényét leszámítva fixen top 10-es, de inkább top 5-ös teljesítményt nyújtott, háromszor lett All-Pro és hatszor Pro Bowler. Különösen passzblokkolásban volt elit (bár futásblokkolásban sem lehetett rá panasz), 5592 passzblokkoló snap alatt mindössze 16 sacket és 165 nyomást engedett, vagyis meccsenként maximum egyszer tudták ledominálni.

Mike Iupati

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!