Connect with us

Hír

Aaron Rodgers első kívánsága: Randall Cobb

Aaron Rodgers visszatérésétől hangos az amerikai sajtó: a QB hajlandó idén a Packersben játszani, cserébe nagyobb beleszólást kér a saját jövőjébe és a csapatot érintő kérdésekbe. Most több riport (The Athletic, Pro Football Network) is arról számolt be, hogy Rodgers azonnal tesztelni akarja a Packers elkötelezettségét.

A hírek szerint a regnáló MVP ismét együtt szeretne játszani Randall Cobb-bal. A feladat tehát adott a Packers menedzsmentjének: meg kell szerezni az elkapót a Texanstól. Hogy szakmailag ez mennyire lenne jó döntés, azzal lehet vitatkozni, ugyanakkor tény, hogy minden adott az újraegyesüléshez.

A Texans nemrég szerezte meg Anthony Millert a Bearstől, aki idén negyedannyit keres, mint Cobb. A csapat ráadásul Deshaun Watsont is árulja, így aligha van szüksége egy kiöregedő, 8,625 millió dollárt kereső elkapóra, a felszabaduló cap space bőven többet érhet. A Packersnek jelenleg csak 4 millió dollárnyi helye van a plafon alatt, de Rodgers belement egy szerződésmódosításba, amivel nagyjából Cobb fizetését azonnal felszabadítaná a csapat, tehát ez sem akadály.

Cobb 2011-ben a Packers második körös elkapója volt. Mindössze egyszer lépte át az 1000 yardos- vagy a 10 TD-s határt nyolc év alatt, összesen 5524 yardot és 41 TD-t kapott el a klasszis QB-tól. Praktikusan hiányposztra érkezik, bár a tavaly 10 meccsen szerzett 441 yardja és három TD-je után minimum véleményes, hogy megéri-e a közel 9 millió dolláros fizetését.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!