Connect with us

Hír

Aaron Rodgers visszatérése után Davante Adams is hajlandó újra asztalhoz ülni

Az előző hét nem sok pozitív hírrel szolgált a Packers rajongóinak: az Aaron Rodgers-ügy egyre inkább eszkalálódott, Za’Darius Smith elégedetlen volt a helyzetével, David Bakhtiari játéka kérdésessé vált az első héten, illetve Davante Adams felállt az asztatól, és nem akart hosszabbítani a csapattal. Most úgy néz ki, Rodgers visszatér, aminek köszönhetően Adams is nyitottabb lett a folytatásra.

Mi Aaron Rodgers visszatérésének az ára?

Ahogy a fenti linkelt cikkben is írtuk, Rodgers idén mindenképp játszik, emellett van esély arra, hogy 2022-ben is a csapantál legyen, illetve egy hosszabb távú együttműködés sem kizárt. Az előbbiek fényében az irányítóval kiváló viszonyt ápoló Adams is kész folytatni a tárgyalásokat, állítja Adam Schefter.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a felek meg tudnak egyezni Adams szezon végén lejáró szerződésének meghosszabbításáról. Az elkapó érhető módon a legjobban kereső játékos szeretne lenni a posztján, amit valamiért a Packers menedzsmentje nem tart reálisnak, vagy legalábbis nem hajlandó teljesíteni a kérést. Persze Rodgers jelenléte csökkentheti az elkapó igényeit, lehet ok az optimizmusra.

Ami az anyagiakat illeti: Adams idén 13,25 millió dollárt kereshet, ami nevetségesen alacsony. Ha a rekordot nézzük, akkor a teljes szerződést figyelembe véve évi minimum 20 millió dolláros bért kellene biztosítani az elkapónak, vagyis legalább egy 2 éves, 46,75 millió dolláros szerződéshosszabbítást kellene kapnia. Ha az új pénzt nézzük, akkor az évi 27,25 milliót kell megdönteni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!