Connect with us

Hír

Aaron Rodgers nem kertelt, őszintén beszélt a helyzetéről

Aaron Rodgers tegnap kiállt a nyilvánosság elé a Packers edzőtáborának első napján, és kendőzetlenül elmondta, mi is történt az utóbbi hónapokban, mi a helyzet vele és a csapattal. Tom Pelissero feltette azt a kérdést, hogy számára miről is szólt ez az egész, az irányító pedig megszakítás nélkül beszélt közel 10 percen át. Ebből szemezgettük ki most a legfontosabbakat.

“Februárban kezdődött a dolog a szezon végeztével, amikor elmondtam, hogy szeretném, ha jobban bevonnának olyan kérdésekbe, amik direkten érintik a munkámat. Emellett szerettem volna segíteni a szervezetnek, hogy tanuljon azokból, amik szerintem hibák voltak. Gondolok itt arra, hogy a távozó veteránokat hogyan kezelték, és hogy nem tartottak meg olyan embereket, akik rendkívül fontosak voltak az öltözőben. Kiváló karakterű játékosok, akik a pályán is kimagaslót nyújtottak, és sokan még csak ajánlatot sem kaptak, vagy épp pofátlanul alacsony összeget, és a véleményem szerint nem kapták meg a tiszteletet, amit megérdemeltek. Innen pedig eljutottunk oda, hogy mi lesz az elköteleződéssel 2021-re és a későbbiekre, ilyet pedig nem kaptam.”

Rodgers arról is beszélt, hogy a szabadügynökökkel kapcsolatos dolgokról is szeretett volna beszélni, amire sosem volt példa a karrierjében. Elég sok játékossal edz együtt, próbált továbbadni infókat, de sosem használták fel a csapatnál.

“Szerettem volna részt venni a játékosok idecsábításában. Azt hiszem, abban megegyezhetünk, hogy Green Bay nem épp egy üdülőparadicsom, az emberek azért jönnek ide, mert velem és a csapattal akarnak játszani, és bajnokságot akarnak nyerni.”

Aztán ezzel sem történt semmi. Márciusban tehát megváltozott a beszédtéma, és mivel nem akarták, hogy Rodgers részt vegyen ebben, az irányító úgy érezte, hogy nem tekintik a jövő részének, úgyhogy valami változást szeretett volna.

“A draft után azt mondták, hogy adnak nekem egy kis pénzt. Én viszont már a kezdetektől mondtam, hogy itt nem a pénzről van szó, ez többről szólt számomra. Egy erőforrás akartam lenni a szervezet számára, amit annyira szeretek és amivel törődök.”

Rodgers azt is elmondta, hogy a szezon után gondolta, hogy lesz valamilyen egyeztetés a szerződéséről, figyelembe véve a magas cap hitjét és a pandémia okozta nehéz helyzetet. Azonban egészen májusig nem volt szó erről.

“Ez nekem úgy jött le, hogy hihetetlen évem volt, megérdemlek egy kis fizetésemelést vagy munkabiztonságot, a főnök viszont azt mondja, hogy majd meglátjuk, mi lesz. Aztán ha pár hónap múlva kapsz egy állásajánlatot, akkor már azt mondják, hogy álljunk meg egy szóra, erről szó sem lehet, mi szeretünk téged és azt akarjuk, hogy maradj. Valami hasonló érzésem volt.”

Rodgers tehát ott van az edzőtáborban és a Packers színeiben fog játszani idén – a következő szezont meg majd meglátjuk. Mindenesetre az alábbi “nyelvbotlás” sokatmondó volt azzal kapcsolatban, hogy a vezetőséggel még mindig nincs kibékülve az irányító (akiben a visszavonulás gondolata is felvetődött):

“Szeretem ezt a csapatot, szeretem a szerv… izé, a szurkolókat.”

14 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
14 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Snagal
Snagal
2021-07-29 09:25

Értem Rogers indokait (igazából eddig is értettem miért akarja amit), és ez az okfejtés is kultúrált és racionális volt.
Viszont továbbra is azt mondom, bár ezek hasznos infók de ez továbbra sem az ő dolga. Értem, hogy befolyásolja az ő munkáját is ezek a döntések, de ez fordítva is igaz – a GM is mondhatná, hogy “Aaron, fiacskám, legközelebb leszel szíves azt a playt hívni, vagy a másik elkapónak passzolni, mert őt hoztam ide gecisokpénzért, oszt ne nézzek má ki hülyének, hogy alig van elkapása”…
Szerintem Rodgers szemöldöke is felszaladna ha ilyen kérésekbe szaladna bele.

A csapatnál mondnjuk teljesen érthetetlen hogy ha nem is akarják Rodgerst helyzetbe hozni, hogy ilyen döntéseket hozhasson attól még simán játszhatnák a jó diplomatát, hogy megköszönik az infót és biztosítják róla egy buksi simogatás mellett, hogy mindenképpen figyelembe veszik a javaslatait – aztán becsukják az ajtót utána és döntenek ahogy akarnak.
(mindamellett, hogy ezek az infók azért valóban hasznosak lehetnek, de megintcsak vissza kell térjek oda – erről döntsön a FO, és ha úgy látják, hogy egy “leszarom” csapat kultúra hatékonyabb akkor had csinálják már azt)

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  Snagal
2021-07-29 16:39

Csak a példádból pont az az elkapó hiányzik, akit idehozott gecisokpénzért! :D

peter szabo
peter szabo
Reply to  Krisztian Fekete
2021-07-29 18:03
bjeela
bjeela
2021-07-29 06:16

Jókat mond, más kérdés, hogy üzletileg ennek mi értelme van. Mindenesetre ha abból indulunk ki, hogy nem egyszer volt már, hogy volt játékosok lettek a csapat GM-jei, néha egészen jó teljesítményt produkálva, akkor nem halott ötlet bevonni azokat a játékosokat a döntéshozatalba, akik az öltözőt is jól, talán a többieknél is jobban ismerik. Természetesen nem nekik kell mindenről dönteni, de az információik sokat érhetnek. Ezt kihagyni pazarlás és pökhendi önteltség.

Caselele
Caselele
2021-07-29 06:13

Köszi srácok a fordítást!
https://fb.watch/7208W8skIC/ itt a teljes interjú a perverzeknek, vagy akik munkában épp fingot borotválnak

peter szabo
peter szabo
Reply to  Caselele
2021-07-29 15:22

Nem biztos hogy ugyanarra gondolunk,de már nekem is eszembe jutott, hogy ideje lenne másik állást keresni. Mert q.va xar munkahelyem van, egyszerűen sem időm,se lehetőségem nincs a jó kis délelőtti kommenteket azonmód elolvasni, vagy reagálni. Semmi irigység,csupán saját “szerencsétlen” sorsom felett merengek ,bávatag tekintettel. 🥺 Ez az oldal,és a komment szekció dicsérete, amelyet élmény olvasni. 😆

Fetyke
Fetyke
Reply to  peter szabo
2021-07-29 17:28

Sztrájk még nem jutott az eszedbe? :)

bjeela
bjeela
Reply to  Caselele
2021-07-29 06:44

Sose feledjük, hogy a léggömbhámozás művészet.

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2021-07-29 13:26

Itt szerintem egy komoly Brady követés van, akinek pontosan 1 szezon kellett, hogy a Lúzer Bucksból Winner Bucksot csináljon. Alighanem megkapott minden olyat, ami ahhoz kellett, hogy tavaly azt érjék el amit.
Persze a GM nem azonos paraméterek mentén dönt. Neki fontos a pénz, a rosterhely, balhék ilyenek. A QB-pedig azt nézi, hogy megfelelő routeot fut-e, elkapja-e a labdáit és nem gyökér-e az öltözőben. Sok átfedés van, hiszen ugyanazt a dolgot nézik, de egész más szempontból.

Vicgeordie
Vicgeordie
Reply to  reszelo.aladar
2021-07-30 06:12

Tibi beleült a tutiba tavaly. Mondjuk jövőre ezt ARod is megteheti pl. a Broncos-al

Fetyke
Fetyke
Reply to  reszelo.aladar
2021-07-29 17:33

Ne legyenek illúzióid. Ha ARod helyett nálatok is Wintson irányítana például, akkor a csoport utolsó helyénél sokkal többre ti sem nagyon számíthatnátok.
Nem hiszem, hogy azon múlott volna bármelyik évben is a dolog, hogy Rodgers nem szólhatott bele kellően az igazolásokba.

peter szabo
peter szabo
Reply to  reszelo.aladar
2021-07-29 15:49

Szerintem a Bucks egyben volt, csak 1 qb hiányzott, akiben a védelem is hisz, hogy nem hiába szereznek labdát. Meg a többiek is úgy érzik miatta,hogy ebből lehet vmi. Csak 1 kis + kellett. Arod adott, sőt a csapat is,évek óta. A társak is bíznak benne. Mégis elcsúsztak valamin,lehet tényleg csak annyi hiányzik, hogy 1 kicsit beleszólhasson 1-2 apróságba. Persze nem kardinális kérdésekbe,de úgy mégis… Mellesleg,így az Ő lelke is kicsit megbékélne. Merthogy nem pénzhajszolásról szólnak a hírek. Az öltöző is megnyugodna, ellentétben Fetykével és Bjeela-val. Bocs! 😊

d zoli
d zoli
Reply to  peter szabo
2021-07-30 08:57

“Lehet, hogy csak annyi hiányzik….”

Most aljas leszek:comment image

peter szabo
peter szabo
Reply to  d zoli
2021-07-30 16:19

Ja,megfuthatta volna,az pont 1 kis “beleszólás” lenne. 😁

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x