Connect with us

Hír

Rodgersszel ellentétben Adamsnek a pénz igenis számít

Aaron Rodgers a tegnapi sajtótájékoztatón kijelentette, hogy őt a pénz egyáltalán nem motiválta, mindössze annyit szeretett volna, hogy legyen némi szava a szervezeten belül. A helyzetével szintén elégedetlen Davante Adams ugyanakkor pont ennek ellenkezőjét mondta a saját sajtótájékoztatóján (via NFL.com).

“Nem akarok belemenni a számokba, de egy értelmű, hogy túlteljesítettem a korábbi szerződésemet. Nem vagyok egy kisbaba, nem fogok holdoutolni vagy panaszkodni. Végtére is nem vagyok most szegény. Ugyanakkor kiérdemeltem a jogot arra, hogy a liga legjobban fizetett elkapója legyek”.

Összességében Adamsnek abszolút igaza van. A liga legjobb elkapói átlag 20 millió dollárt keresnek, míg ő 15 millió dollárt is csak alulról súrolja, azt is csak új pénzben – a valóságban 11,7 millió dolláros átlaggal játszott az elmúlt öt évben (az ideit is beleszámolva). Tekintve, hogy ez idő alatt 4642 yardot és 46 TD-t szerzett szerzett 55 meccsen, ez egy nevetségesen alacsony összeg.

A top 3-as szint a minimum Adams esetében, még mindig csak 28 éves, óriási értéket képvisel. Rodgers nagyon jól összegezte, mi a baj a Packers menedzsmentjével: “kiváló karakterű játékosok, akik a pályán is kimagaslót nyújtottak, sokan még csak ajánlatot sem kaptak, vagy épp pofátlanul alacsony összeget, és a véleményem szerint nem kapták meg a tiszteletet, amit megérdemeltek”.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!