Connect with us

Hír

Alex Smith óriási évet vár Dak Prescottól

Tavaly Alex Smith nyerte az Év Visszatérője díjat, miután csodával határos módon tért vissza horror lábsérüléséből. Az idei szezonra vonatkozóan Dak Prescott a favorit erre a díjra, aki szintén egy lábsérülésből lábadozik, habár sokkal kevésbé komolyból, mint amiből Smith tért vissza. Az idén visszavonult irányító nagyon sokat vár a Cowboys vezérétől, és kétsége sincs afelől, hogy készen fog állni a szezonra a sérülése után.

“Szerintem Dak az egyik legkülönlegesebb sportoló az NFL-ben – ezt egy ilyen szörnyeteg oldalról gondolom. Nagyon erős és nagyon jó atléta. Úgyhogy azt várom, hogy minden korlát nélkül fog visszatérni. És ha ehhez hozzáadjuk mentális- és lelkierejét, akkor szerintem hatalmas év áll előtte.”

Prescottot valamiért felkapott kritizálni a szurkolók részéről, pedig egy kiváló játékosról beszélünk, aki tavaly a sérülése előtt talán karrierje legjobb fociját nyújtotta – annak ellenére, hogy ez győzelmekben kevésbé mutatkozott meg a liga egyik legrosszabb (de mindenképp legfejetlenebb) védelmének köszönhetően.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!