Connect with us

Hír

Peyton Manning szerint Rodgers játszik idén, és nem Denverben

Mindenkit az Aaron Rodgers saga foglalkoztat így a holtszezon legmélyén, így természetesen Peyton Manninget is megkérdezték a helyzetről, főleg mivel a Packers irányítóját leginkább a Broncosszal szokták összeboronálni, Manning pedig tud egyet s mást a denveriekről.

“Jó kérdés, nyilván ez a nyár kérdése itt Denverben. Remélem, hogy játszik valahol idén, nem tudom elképzelni, hogy Aaron Rodgers ne játsszon ebben a szezonban. Túl jó játékos, túl szórakoztató a nézők számára. Személy szerint remélem, hogy Green Bayben, én ott látom őt játszani. Remélem, hogy meg tudják oldani a nézeteltéréseket. Nagyon közel van az a csapat a bajnoki címhez, ha távozna, az nyilván óriási változásokat jelentene számukra.

Az a megérzésem, hogy nem jön Denverbe. Szerintem a Broncosnak Drew Lock vagy Teddy Bridgewater lesz az irányítója. Ezen a ponton már nagyjából tudnod kell, mi a terv, nem lehet új irányítód három héttel a szezon kezdete előtt.”

– mondta a hamarosan Hall of Fame-be iktatott irányító, via NFL.com.

Abban persze van valami, hogy ilyen rövid határidővel nagyon nem egyszerű egy új irányítót beilleszteni a rendszerbe, kialakítani az elkapókkal a kémiát, ugyanakkor ha egy Aaron Rodgers szintű QB-ról van szó, akkor talán érdemes kivételt tenni. Mindenesetre ez jelenleg csak vágyálom lehet a denveri szurkolóknak, és inkább arra kell készülniük, hogy Lockot vagy Bridgewatert nézik a támadósoruk élén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!