Connect with us

Hír

Antonio Gibson idén megcélozza az 1000 yardot

Antonio Gibson tavaly szinte minden várakozást felülmúlt a nem túl veretes washingtoni támadósorban, de egy sérülés és a relatíve kevés lehetőség miatt a statisztikái nem lettek annyira látványosak. A fiatal futó idén ezen mindenképp javítana, kezdésnek például 1000 yardot szerezne a földön.

“Már tavaly is nagyon szerettem volna átlépni a határt, így idén egyértelműen az a cél, hogy ez sikerüljön. Az újonc évem a tanulásról szólt, fel kellett vennem a ritmust, de ahogy haladtunk előre a szezonban, úgy egyre inkább belejöttem a játékba. Idén már egy csomó olyan dologra képes leszek, amire tavaly még nem voltam”

– mondta Gibson (via PFT).

A futó tavaly 4,7-es átlaggal 795 yardot és 11 TD-t szerzett 14 meccs alatt, emellett volt 36 elkapása 247 yardért. Különösen a szezon második felében volt jó, az utolsó öt meccsén 359 yardot és négy TD-t szerzett (bár ebben benne van a Steelers elleni sérülése is, amikor csak két futása volt), mindezt 5,3 yardos átlaggal. Idén már csak a plusz egy mérkőzés miatt is jó esélye van az 1000 futott yardra, de a megerősített washingtoni támadósorban egy Pro Bowl közeli szezon sem lenne irreális.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!