Connect with us

Hír

Kenyan Drake komoly szerepet kaphat elkapóként

Kenyan Drake egy két downos futó volt Arizonában, a passzjátékba nem nagyon vonták be. Ennek ellenére Jon Gruden látta benne a potenciált, a támadó pedig maga mesélte a SiriusXM NFL Radiónak, hogy idén elkapóként is szerepe lesz a Raidersben.

A Las Vegas-i csapat két évre 11 millió dolláros szerződést adott Drake-nek, amiből ráadásul 8,5 millió dollár teljesen garantált. Ez Josh Jacobsszal a rosteren túlzásnak tűnik egy olyan játékosért, aki tavaly 955 futott yard mellett csak 137-et szerzett a levegőben. Persze a rotáció mellett lehet érvelni, de ennyi pénzért tényleg kellene valami extrát nyújtani.

Drake hatéves pályafutása során 169 elkapásból 1244 yardot és hat TD-t szerzett. 2018-ban volt statisztikailag a legjobb idénye, 53 elkapást, 477 yardot és öt TD-t szerzett, de az elmúlt három szezonban egyszer sem lépte át a 30 elkapást vagy a 175 elkapott yardot, illetve TD-t sem jegyzett.

Érdekes lesz figyelni, hogy másféle használattal tud-e a számokon javítani, elvileg a képességei alapján a lehetőség megvan benne.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!