Connect with us

Hír

Belerondítottak a hatóságok a július 4-i ünneplésbe, letartóztatták a Bengals újoncát

A július 4-i ünneplés az USA-ban sokszor jár letartóztatásokkal, balesetekkel (gondoljunk csak Jason Pierre-Paul esetére), így járt a Bengals újonc pass rushere, Darius Hodge is. Ő mondjuk vasárnap pont nem követett el semmit, a hatóságok azonban csúnyán belerondítottak a Függetlenség Napja ünneplésébe, mikor letartóztatták a játékost egy korábbi eset miatt.

Hodges állítólag 2019-ben többször is megütött egy férfit, akkor meg is vádolták, viszont csak most tartóztatták le Wake Forestben, North Carolina államban, írja a WRAL.com.

Hodges a Marshall egyetemre járt, és nem kelt el az idei játékosbörzén, draftolatlanként igazolta le a Bengals. A TheAthletic által összeállított konszenzus draft boardon egyébként nem fért be a top300-ba. Az NFL-karrierjét annyiban nem befolyásolja ez az eset, hogy a magatartási szabályzat értelmében az NFL-be kerülés előtti dolgok miatt a liga nem tilthat el egy játékost sem (ellenben később ezt az előéletet fel lehet használni egy büntetés súlyosbítására). Persze az jó kérdés, hogy ezzel együtt mennyire fog ő kelleni a Bengalsnak, vagy bármely más csapatnak, figyelembe véve, hogy NFL-szinten kevésbé számít tehetségesnek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!