Connect with us

Hír

Rodgers a mentális egészségére koncentrált a holtszezonban

Az Aaron Rodgers-saga nem tűnik úgy, mint ami a végéhez közeledik, és láthatóan sem a Packers oldaláról, sem az irányítóéról nem akarnak beszélni a dologról – még három hét van az edzőtáborig, ahol kicsit tisztulhat majd a kép egyik, vagy épp másik irányba. Rodgers most épp egy jótékonysági golfmeccsre készül Bryson DeChambeau oldalán Tom Brady és Phil Mickerson ellenében, ennek felvezetéseként beszélt az irányító a nyilvánosság előtt, de természetesen nem sok mindent mondott a jelenlegi helyzetéről, inkább a mentális egészségéről beszélt (ha nagyon akarunk, persze ebbe is beleláthatunk valamit).

“Hálás vagyok a lehetőségért, hogy dolgozhatok a mentális egészségemen. Nem voltam depressziós vagy ilyenek, amiről már elfogadott beszélni mentális egészség kapcsán, egyszerűen próbáltam arra fókuszálni, hogy mi hoz a legjobb mentális állapotba. Azzal foglalkoztam, hogy milyen szokásokat tudok elsajátítani, amivel a legjobban, legboldogabban érezhetem magam. A mentális dolgok nagyon fontosak nekünk sportolóknak és szerintem erről nem beszélnek eleget. Szerintem az a legnagyobb ajándék, amit magunknak adhatunk, hogy hagyunk időt dolgozni saját magunkon.”

– mondta az irányító, via ESPN.

Egy olyan részlet volt a sajtótájékoztató közben, amiből lehetne a Packersszel kapcsolatos elégedetlenségére következtetni, ez pedig így hangzott:

“Néha a leghangosabb ember a szobában nem a legokosabb. Néha a leghangosabb ember nincs minden tény vagy az igazság birtokában. Néha sok bölcsesség van a hallgatásban és abban, ha megválogatod, mit mondasz.”

Nos, ezt mindenki értse úgy, ahogy gondolja. A lényegen természetesen nem változtat, Rodgers kihagyta a csapat önkéntes és kötelező edzéseit is eddig a holtszezonban, amivel már körülbelül 600 ezer dollárt bukott pénzügyileg, láthatóan nincs minden rendben a felek közt. Meglátjuk, mi lesz a helyzet körülbelül három hét múlva, amikor megkezdődik az edzőtábor.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!