Connect with us

Hír

Brady folyamatosan trollkodja Rodgerst, Rodgers nem mondja el, visszatér-e a Packershöz

Tom Brady és Aaron Rodgers tegnap egy jótékonysági golfmeccsen vettek részt két híres golfjátékos, Phil Mickerson és Bryson DeChambeau oldalán. A mérkőzést egyébként a Rodgers-DeChambeau páros nyerte, de számunkra sokkal érdekesebbek azok a megnyilvánulások az irányítóktól, amik a a golfozás előtt és közben zajlottak. Brady ugyanis nagyon jót szórakozott Rodgersön és több ízben megtrollkodta a jelenlegi helyzetével kapcsolatban, a Packers irányítója pedig továbbra sem hajlandó semmit elárulni a jelenlegi helyzetéről.

Még a meccset megelőző napon szórakoztak kicsit a felek egy vicces kvízműsorral, ahol a műsorvezető leírt egy személyt is ki kellett találni ki az. A feladvány így szólt Brady irányába: NBA-tulajdonos, autodidakta gitáros és szerepelt az Office-ban és a Trónok Harcában is. Brady erre így válaszolt: “elégedetlen a főnökével és nincsenek lehetőségei, Aaron Rodgers az.” A Packers irányítója csak annyit mondott erre, hogy sosem mondott olyat, hogy elégedetlen lenne a főnökével.

Annyiban nagyon szórakoztató volt a golfmérkőzés, hogy lehetett a résztvevőktől kérdezni közben, ami szintén szült érdekes pillanatokat. Gronk is bekapcsolódott a buliba és Brady meg is kérdezte, hogy készen áll-e a szezonra. Gronk természetesen készen áll, de megkérdezte ugyanezt az irányítójától, akit nem látott az OTA-ken és most sem látja edzeni, hanem csak golfozik itt szórakozásból. Brady azzal vágott vissza, hogy tanulmányozza a versenytársakat, hiszen itt áll 30 yardra Aarontól, aki a Packers vezére… legalábbis azt hiszi.

Rodgerst az egyik lyuktól a következőig tartó kocsikázás közben kérdezték meg, hogy ott lesz-e az edzőtáborban, illetve az első fordulóban a Saints ellen. Erre az irányító csak annyit mondott, hogy nem tudja, majd meglátjuk. Úgy tűnik tényleg nem lehet belőle kiszedni semmit ezzel kapcsolatban. Külön vicces, hogy Rodgers úgy tett, mintha nem tudná, mi lesz szeptember 12-én (a Packers első meccse a szezonban).

Nem ehhez a témához kapcsolódik, de Bradyt természetesen megkérdezték a 28-3-as Falcons elleni fordításról is. A Buccaneers QB-ja elmondta, hogy sokkal magabiztosabb volt akkor, mint most a golfpályán, mert ez egy őrült és hülye sport, amit sokkal nehezebb, mint a foci. És még a mai napig visszakérdez, ha látja a meccset, hogy ez tényleg megtörtént?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!