Connect with us

Hír

BREAKING: Fred Warner rekordszerződést kapott a 49erstől!

A 49ers brutális szerződést adott a linebacker Fred Warnernek. Adam Schefter információi szerint a hosszabbítás öt évre szól, 95 millió dollárt ér és 40,5 millió dollár garantált belőle. Új pénzt tekintve ezzel Warner lett a történelem legjobban fizetett linebackere.

16 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
16 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
peter szabo
peter szabo
2021-07-21 17:37

Shaq Barett meg törölgeti könnyeit, bár Ő nem linebacker, hogy mennyit kereshetett volna… Bár gyűrűvel a kezén fájdalmas a szemdörzsölés,pláne ha több is lesz belőle, reklámokból, szponzorációs pénzekből behozza a lemaradást by money… 🤐

Antal Kovacs
Antal Kovacs
Reply to  peter szabo
2021-07-22 07:01

sokszor mondogattam amúgy az elmúlt években is már, hogy nem játsszhat mindenki a NE-ben, most azt mondogathatom, hogy nem játsszhat mindenki a Tampa-ban!

Fontos_Vidra
Fontos_Vidra
Reply to  peter szabo
2021-07-21 18:53

miért gondolod hogy csak azért mert van egy gyűrűje, mindent megkap majd, amit leírtál?
bjeela is emellett érvelt pár hónapja, már akkor sem értettem

bjeela
bjeela
Reply to  Fontos_Vidra
2021-07-21 20:11

Mer nem értesz te semmiccse!
Nyilvánvalóan nem egy középszar játékosra értettem, akinek a nevét még a csapattársai sem tudják rendesen, hanem egy olyan valakire, aki már valaki, de hibádzik neki a gyűrű. Ott tud nyomatékosítani a megítélésén, reklámértékén, közismertségén egy bajnoki cím és az esetleg ezzel járó nagyobb sansz egy HoF-re, ami szintén motivál egy befektetőt, hogy erre a ficerére invesztál némi lét, vagy egy tévéadó kezd vele valamit, vagy akármilyen egyéb karriert indít be nagyobb eséllyel, mint nélküle. Én ezekre értettem, hogy egy gyűrű, főleg, ha abban van értékelhető szerepe az illetőnek, vagy csak szimplán karrierje végét aranyozza be, mint mondjuk egy Fitzgerald esetében generál egy olyan hájpot, amire lehet építeni egy reklámkampányt, vagy egy műsort, vagy egy politikai karriert, vagy akármit, ami pótolja, vagy uram bocsá meghaladja azt az 3 év alatt abszolvált évi 2-3 millió veszteséget, amennyivel olcsóbban adta el magát az ipse egy bajnokesélyes bandának. Persze rizikós, mert nem mindenkinek jön be. Ray Lewisnek, vagy a Bettisnek, a Busznak bejött a karrierje végén, őrült nagy sztori lett mindkettőből és megerősítette a legendájukat.
Breesnek nem kellett, mert így is HoF lesz rögvest, de egy Kamarának igencsak kell majd a gyűrű, hogy meglökje a sztoriját.

Fontos_Vidra
Fontos_Vidra
Reply to  bjeela
2021-07-21 20:51

értem amit mondasz, csak nem értek vele egyet. fitzpatrick karrierjén/reklám értékén már nem dobna egy gyűrű. a fickó egy élő legenda és a gyűrű maximum nekünk szurkolóknak jelentene egyfajta megnyugvást, hogy azért mégis van igazság a világon. (nincs :( )
ugyanez a véleményem ray lewisról (bár neki az dobta a legtöbbet a karrierjén, hogy nem ítélték el emberölésért :D) és bettisről is.
de persze van abban valami amit mondasz, csak az alap felállás nálad is az, hogy alapból legyen ismert, ha meg az, akkor valszeg már szerepelt egy geico srb reklámban.

bjeela
bjeela
Reply to  Fontos_Vidra
2021-07-22 09:40

Ebbe nem fogunk beledögleni és nem rongálja a polemizálási képességünket.
Fitzpatrick karrierjén igenishogy sokat tolna egy gyűrű, főleg, ha annak megszerzésében nagy szerepe lenne. Azt a hájpot rohattul megnézném és biztos lehecc benne, hogy akkora műszakáll-vásárlási láz törne ki Washingtonban, hogy elsöpörné még Minshew bajuszőrületét is. És ez csak egy tétel a hülyeségben. Fitz egy poénlegenda, egy “örökös zseni, aki sose viszi semmire, mert mindig elcseszi, ezért legyintünk rá, de jókat röhögünk rajta” kaliberű vicceske. Ha egy ilyen közkedvelt, de semmire nem tartott ürge eccercsak kitörne ebből a kalickából, akkor ott elszabadulna a pokol, ha egy épeszű marketinges kezébe adják a feladatot. Ha az egyik kezemet a seggembe dugom, akkor is csinálok rá egy olyan tervet, hogy nem ússza meg 30-40 millió dolcsi alatt a bevételt az ipse.
Amúgy én Fitzgeraldot írtam(gondolom te is azt akartad, csak elírtad) és igenis tudna ott is generálni még egy csavart az ügyön egy gyűrű, amit simán lehet a karrier után forintosítani. És könyörgöm felejtsétek el már ezt a merev ragaszkodást a reklámhoz, nem csak abban van a lé, amit az ismertség hozhat.
Amúgy épp Lewis(egyetértek, tényleg a börtön megúszása volt a karrierje fénypontja) és Bettis példája mutatja, hogy egy hatalmas hájpot hogy lehet elcseszni, mert nem invesztál az ember egy marketing szakemberbe. És még így is sokat nyertek azzal, hogy meglett a karrierjük végén a gyűrűjük. Egy értelmes emberrel milliókat kereshettek volna.

Fontos_Vidra
Fontos_Vidra
Reply to  bjeela
2021-07-22 10:06

igen, valóban nehéz egy hülyével vitatkozni, aki egy nevet nem tud normálisan leírni :D jelen esetben velem, én is fitzgerald-ra gondoltam
a többit meg nem így látom, de let’s agree to disagree

bjeela
bjeela
Reply to  Fontos_Vidra
2021-07-22 11:19

Ugyan kérem, én képes vagyok akár naponta is elkövetni ehhez hasonló marhaságokat. Ez nem kunszt. Sehol se vagy hozzám képest.
Ami a lényeget illeti: NEM EGYEZKEDEM!!! Kapára-kaszára-fogselyemre!

d zoli
d zoli
Reply to  bjeela
2021-07-21 21:07

Te mire gondolsz ilyen eszmefuttatáskor? Ha pl megnézek egy ilyet akkor azt látom, hogy kb 10 játékos van aki lemondhat fizuról, hogy majd a szponzor. https://www.google.com/amp/s/www.gobankingrates.com/net-worth/sports/15-nfl-players-make-money-endorsements/amp/

bjeela
bjeela
Reply to  d zoli
2021-07-22 09:24

Konkrétan a szívatásra, de ezt most haggyuk. Amúgy meg szvsz többen vannak, merthogy vannak lokális hírességek is, akiket alapvetően nem tartunk számon itt Budapest alsón, de ott egy pármilliós középvárosban és vonzáskörzetében igen. És nem csak az jelent bevételt, hogy a ficere kap egy jelentős reklámszerződést a karrierje alatt, merhogy itt ezt nézik és nem azt, hogy mi van a karrierje után. És ugyebár erről pofáztam.

peter szabo
peter szabo
Reply to  Fontos_Vidra
2021-07-21 19:33

Arra gondoltam hogy néha a kevesebb több. Nem kell mindenáron kimaxolni az 1-2 jó évet pénzügyileg, hiszen lehet kevesebbel többre jutsz. Mert hogy… Évente kapsz 2 millióval többet, rendben van,de nem nyersz semmit. Hát nem azért játszol hogy nyerj? Előbbi a lényeg.A kevesebbet kapónak sincsenek anyagi gondjai…😊

ThySoul
ThySoul
Reply to  peter szabo
2021-07-21 19:48

Mert ha két millióval kevesebbet kapsz fixen nyersz? :D

Egyszerűen szar érv ez a pár millióval kevesebb. Ha ő lemond két millióról azzal nem megy semmire a csapat. De tovább megyek, mikor egy QB-nál jönnek hogy ha 5 millióval kevesebbet vinné haza…. Ja, kijonne belőle egy közepes játékos.

A pénzről való lemondás az egyik fele a dolognak, ahhoz hogy ez működjön és többen belemenjenek kell eredmény. A tampa se tartott volna meg mindenkit ha nem jön össze az SB győzelem (és ott se mindenki áron alul írt alá ugye). 32 csapat van, a playoffban egy egy meccs dönt a dolgokról, túl sok a random dolog ami miatt elbaszódhat az egész

d zoli
d zoli
Reply to  ThySoul
2021-07-21 21:02

5M a QB-n. 2M a pass rusher en. 1M a tight enden. 2M a wr3-on. Akkor ezt a 10M-t elosztjuk, hogy B+ helyett A- legyen a safety, a slot corner és a Center. Okés?

peter szabo
peter szabo
Reply to  ThySoul
2021-07-21 20:33

Lehet rosszul fogalmaztam. Csak arra gondoltam, inkább játszik vki 1 potenciális bajnokcsapatban kevesebbért, mint 1 liga utolsó csapatban többért. Utóbbit is megértem, hiszen egész életét a focira tette fel,szeretne anyagi biztonságot a sok melóért cserébe. Igazából ugye Shaq-ra céloztam,aki nem hős a kevesebb pénz miatt,csupán ott szeretne játszani ahol,és ezért nem érdekelte a kicsivel több lóvé. Talán. Vagy kevesebbet kínáltak. Mindenesetre: nyerni akar mindenki. Ki mit tesz érte…

Antal Kovacs
Antal Kovacs
Reply to  peter szabo
2021-07-22 06:57

” inkább játszik vki 1 potenciális bajnokcsapatban kevesebbért, mint 1 liga utolsó csapatban többért.” – azt elfelejted, hogy július van, ilyenkor mindegyik csapat potenciális bajnokcsapat, kérdezd csak meg a keretből a legnagyobb trash talker CB-t vagy legnagyképűbb WR-t, aki szerint ő top 1 elkapó :D

peter szabo
peter szabo
Reply to  Antal Kovacs
2021-07-22 15:12

Jogos. 😊

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x