Connect with us

Hír

Tom Brady: Ha van esélyed Michael Jordanre, nem mondasz nemet rá

Továbbra sem tudni, ki volt az az “anyaszomorító” irányító, aki mellett kitartott a csapata Tom Brady kárára. Az FK! olvasók nagy része (55%) szerint a 49erstől van szó, de a veterán QB még csak egy apró utalást sem hajlandó tenni.

“Ez egy privát dolog, ami jó motiváció a számomra. Ők tudják, hogy rájuk gondoltam, és ez így rendben is van. Mindegyik csapat azt választ, akit csak akar. Legalább realizálódott, hogy nincs olyan sok okos ember, mint hinnéd. Ez a valóság. Azt gondolnád, ha egy csapatnak van esélye megszerezni Wayne Gretzkyt vagy Michael Jordant, akkor nem mond nemet, de mint kiderült, mégis vannak ilyen”

– nyilatkozta Brady a Boston Heraldnak.

“Úgy vagyok ezzel, hogy most megmutatom nekik, hogy mit hagytak ki. Ezzel egyidejűleg szeretném bebizonyítani a csapatnak, ami hitt bennem és tényleg engem akart, hogy nem hagyom cserben és jól döntött.”

Röviden tehát: Brady most azért pörög 1000 fokon, hogy egyrészt megszolgálja a Bucs belé vetett bizalmát, másrészt pedig szeretné megmutatni a neki nemet mondó csapatnak, hogy mekkora bakot lőtt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!