Connect with us

Hír

Brees: Taysom és Jameis is fog játszani, bárki is nyeri meg a kezdő posztot

Idén megkezdődik a Drew Brees utáni korszak New Orleansban, és két jelölt is van a kezdő irányító posztra: Taysom Hill és Jameis Winston, akik megküzdenek ezért az edzőtáborban. A nagy előd szerint viszont bárki is lesz a kezdő, a másik is fog szerepet kapni.

“Mindkét srác imádja a focit, és ez látszik is a játékukon. Taysom esetében ragadós a foci iránti szerelme, és ezt az egész csapat nagyon tiszteli benne. Jameis körül pedig élvezet lenni, imádja a focit és imád dolgozni. Látszik, hogy a foci öleli fel minden gondolatát, nagyszerű játékos akar lenni és folyamatosan fejlődni szeretne. Bármi is történik, bárki is lesz a kezdő, szerintem mindkettő játszani fog. Ha Jameis a kezdő, akkor Taysom sok szerepet fog kapni irányítóként, talán még többet is, mint velem.”

– mondta Brees Mike Tiricónak.

Ez a forgatókönyv egyébként valószínűsíthető, az érdekesebb kérdés talán az, hogy mi van akkor, ha Hill nyeri meg a versenyt és ő a kinevezett kezdő. Akkor Winston milyen formában fog tudni pályára lépni? Ha hátrányban vannak, akkor behozzák, mert vele jobb esély van egy passzolásra építő comebackre?

Az biztos, hogy nem lefutott ez a dolog és nagyon érdekesnek ígérkezik a Saints előszezonja ebből a szempontból.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!