Connect with us

Hír

Fitzpatrick: Sosem voltam még ilyen jó helyzetben

Ryan Fitzpatricknek 146 kezdő meccs van a háta mögött, idén már a kilencedik csapatába igazolt és így a 17. szezonjára úgy gondolja, a mostani lesz a legjobb lehetősége kibontakozni.

“Ez a legjobb szituáció, amiben voltam, legalábbis ahová úgy érkeztem, hogy én vagyok a kezdő. Houstonba és Miamiba is úgy igazoltam, hogy én vagyok a kezdő, úgyhogy ez a harmadik csapat, ahová így érkeztem. Kissé érthetetlen, hogy 17. évemre ilyen jól érzem magam fizikálisan, mentálisan, emocionálisan, és hogy az utóbbi négy évben ilyen sokat fejlődtem a karrierem szempontjából. Most vagyok a jó helyen. Úgy érzem fel vagyunk vértezve a sikerre és nagyon várom már ezt az évet.”

– mondta az ESPN Daily podcastjében.

Washingtonban segítségére lesz egy megerősített skill pozíciós gárda Terry McLaurinnal, Curtis Samuellel, Antonio Gibsonnal, Logan Thomasszal, illetve a kiváló védelem is sokat jelenthet a sikeresség szempontjából. Nagy kérdés viszont a támadófal állapota, hiszen itt nem áll igazán jó nevekből a gárda – Fitzpatrick viszont gyorsan szabadul a labdától, ami enyhítheti ezeket a nehézségeket.

Fitzpatrick azt is elmondta, hogy a 2016-os New Yorkban eltöltött éve után életében először utálta a focit, annyira rossz volt az az időszak, és nem is akart tovább játszani. Azóta viszont olyan, mintha kapott volna egy extra lehetőséget, amikor nem kell aggódnia semmin, csak élvezheti a focit. És az utóbbi négy éve tényleg karrierje legjobbja volt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!