Connect with us

Hír

Bruce Arians kíméletlenül büntetni fogja a be nem oltott játékosokat minden apró szabályszegésért

A játékosoknak nem kötelező beoltatniuk magukat a koronavírus ellen, ez ugyanakkor nem jelenti azt, hogy ne lehetne őket arra motiválni. A címvédő Bucs mindezt kíméletlen büntetésekkel fogja elősegíteni, Bruce Ariansék ugyanis nem akarnak meccseket feladni és rengeteg pénzt bukni az oltatlanok miatt.

“A beoltott játékosokat 14-szer fogják tesztelni egy évben, míg a be nem oltottakat 140-szer. De ha ez nem lenne elég motiváció, akkor jönnek a büntetések. Nincs figyelmeztetés, csak büntetés”

– mondta a csapat mestere (via tampabay.com).

A Bucs 14 ezer dollárra fogja megbüntetni az oltatlan játékosokat minden egyes alkalommal azért, ha nincs rajtuk maszk vagy bármilyen más módon megsértik az NFL protokoljait. A hozzáállás érthető, hisz a liga teljesen máshogy fog viszonyulni a beoltott és az oltatlan játékosokhoz. Amennyiben például beoltott játékosok pozitív tesztet produkálnak és kitör egy Covid-para, úgy az NFL mindent megtesz azért, hogy az adott csapat meccsét valamikor lejátsszák. Amennyiben egy oltatlan játékos okoz Covid-parát, úgy nincs pardon: automatikus vereség a csapatnak, ráadásul mindenki bukja a meccspénzét is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!