Connect with us

Hír

Calvin Johnson: Nincs mit megköszönnöm a Lionsnek

Calvin Johnson és a Lions kapcsolata továbbra is mélyponton van, és úgy tűnik, ez nem fog megjavulni minden idők egyik legjobb elkapójának a Hall of Fame-be történő beiktatásáig.

“Rengeteg embernek fogok köszönetet mondani. Nagyon sokan tettek nagyon sokat azért, hogy idáig jussak, és azoknak a különleges embereknek megpróbálok köszönetet mondani. Ami a Lionst illeti, nincs mit mondanom”

– idézi Megatront a Talk of Fame Network.

A felek közötti feszültséget az okozz, hogy amikor az elkapó visszavonult, akkor 3,2 millió dollárnyi aláírási bónusza ragadt benn a sapkában. Ez nevetségesen alacsony összeg, a hozzá hasonló legendáknak egy ilyen kis semmiséget a normálisabb csapatok el szokták nézni, arról nem is beszélve, hogy a visszavonulásával megkímélte a Lionst attól, hogy ki kelljen vágnia (24 millió dollárt foglalt volna a fizetési sapkából 2016-ban, ami nem fért bele a csapatnak). Ennek ellenére a Detroit visszaperelt tőle 1 milliót. Ezt a pénzt szeretné vissza most az elkapó, és addig részéről nincs miről beszélni, amíg nincs a számláján az összeg.

Óriási kritika ez a Lionsnek, ugyanis a csapat másik Hall of Famer legendája, Barry Sanders sem említette a franchise-t a saját beiktató beszédében. A kiváló futó megköszönte a rajongók és a város támogatását, de a Lionsről semmit nem mondott (igaz, azóta sikerült rendezni a viszonyt).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!