Connect with us

Hír

Carl Lawson: Ideje sackeket szereznem

Carl Lawson a liga egyik legalulértékeltebb fiatal pass rushere, legalábbis ami az általános megítélését illeti. A Jets három évre 45 millió dollárt ígért neki az idei holtszezonban, amit a védő sackekkel szeretne meghálálni.

“Nem ítélhetsz meg valakit csak a sackek száma alapján, de kétségtelen, hogy az elit státuszhoz konzisztensen kell hozni a sackeket. Muszáj a nyomásgyakorlásokat sackekké alakítanod. Magabiztosan állítom, hogy képes leszek erre. Rengeteg hátráltató tényezővel kellett eddig megküzdenem és mégis produktív voltam. Nem értem el a plafonomat, nagyon izgatott és extrém optimista vagyok”

– nyilatkozta a pass rusher az NFL.com-nak.

A 2017-ben negyedik körös védő sokat volt sérült, karrierje során mindössze 183 nyomás és 22 sack jött össze neki, ami nem valami sok. Ugyanakkor csak 1278 pass rush snapen volt a pályán, ami jócskán árnyalja a képet, ráadásul tavaly 64 nyomást, 24 QB-hitet és hat sacket jegyzett a PFF adatai alapján: előbbi és utóbbi a negyedik legtöbb volt a ligában, míg a QB-hit a második legtöbb. Pár extra nagy játék, és ott lesz az elit jelző.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!