Connect with us

Hír

Carson Wentzre műtét várhat, Jarrett Stidhamet már meg is műtötték

Bejönni látszanak a legnagyobb indianapolisi félelmek: Carson Wentz lábsérülése súlyosnak tűnik, jó eséllyel műteni kell, állítja Mike Silver. Az előszezont jelen állás szerint szinte biztosan ki kell hagynia, de könnyen lehet, hogy a szezon elején sem lesz bevethető.

Wentz hamarosan ellátogat egy lábspecialistához, hogy pontosabb diagnózist kapjon, de pozitívum, hogy nem tűnik season-endingnek a sérülés. Ezzel együtt a Coltsnak jó eséllyel be kell újítani egy csereirányítót, már amennyiben nem akar Jacob Easonnel és Sam Ehlingerrel nekivágni a szezonnak. Ebben az esetben a Bearsnél létszámfeletti Nick Foles lehet az egyik fő esélyes.


Jarrett Stidham is balszerencsés volt a héten. A Patriots irányítója vállsérülést szenvedett, már meg is kellett műteni, állítja Ian Rapoport. Wentz-cel ellentétben ez viszont nem különösebben rossz hír a csapat szempontjából, Cam Newton és Mac Jones miatt amúgy se lenne esélye pályára lépni, ráadásul ot van Brian Hoyer is.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ahanem
ahanem
2021-07-31 15:43

Ehlinger amúgy is jobb :DDDDD

playmaker90
playmaker90
2021-07-31 13:44

Most kell megnézni Easont vagy Ehlingert. Nem kell hozni senkit. Foles se lenne előrelépés, legalább a fiatalokat ki lehet próbálni. JG esetleg de az se lenne olcsó.

frankovics.andras
frankovics.andras
2021-07-31 09:23

Ha Big Nick innen is kijátszaná Wentz-et az adna egy szép keretet a cserének…

d zoli
d zoli
Reply to  frankovics.andras
2021-07-31 13:29

Big nick? Big nick? Big DICK Nick!!!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x