Connect with us

Hír

Chandler Jones cserét kért a Cardinalstól

Az Arizona Cardinals alaposan feltankot veterán sztárokról a rájátszás/Super Bowl reményében, de a potenciális PO nem mindenkit tesz boldoggá. A csapat egyik legjobb védője, a pass ruser Chandler Jones ugyanis már korábban cserét kért, írja Jeremy Fowler.

Jones 2012-ben a Patriots 1/21-ese volt, majd négy évvel később Bill Belichick elcserélte a Cardinalshoz. A váltás nagyon bejött neki, 69 meccsen 61 sacket és 269 nyomást jegyzett, a liga egyik legelitebb pass rusherévé nőtte ki magát. Mindezért évi 16,5 millió dollárt kapott, ami nem kevés pénz, bár valamilyen szinten jogosan érezhette úgy, hogy kicsit alul van fizetve – a cserét is azért kérte, mert nincs megelégedve a helyzetével.

A védő tavaly mindössze 286 snapen lépett pályára sérülés miatt, akkor sem volt különösebben jó, de a 2020-as szezont leszámítva stabilan 20+ millió dolláros szinten játszott. Most a szerződése utolsó évébe lépve 15,5 milliót kereshet, ugyanakkor ebből semmi nem garantált, így érhető, hogy új kontraktust szeretne.

A Cardinalsnak ugyanakkor megfelel a helyzet, és a hírek szerint nem akarja elcserélni a védőt, aki jobb híján így várhatóan meg is jelenik majd az edzőtáborban. Jövőre viszont jó eséllyel véget ér a közös történet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!