Connect with us

Hír

Deshaun Watson ott lesz az edzőtáborban

Deshaun Watson idén egy másodpercre sem vett részt a Texans holtszezonbéli programjában, ennek ellenére Ian Rapoport szerint az irányító ott lesz a csapat edzőtáborában. Hogy fog-e bármit is csinálni, vagy csak amolyan “itt vagyok, tehát nem büntethetnek meg” mentalitással fog álldogálni az oldalvonal mellett, azt egyelőre nem tudni.

Watson ezzel a lépéssel alaposan megkíméli a bankszámláját, az edzőtábor kihagyása miatt akár 2,4 millió dollárnyi büntetést is kaphatott volna. Az alaphelyzet ugyanakkor ezzel együtt sem változott Ian Rapoport információ szerint, továbbra is cserét akar.

Ez utóbbi ügyében sincs változás: még mindig 22 nő perli szexuális zaklatás miatt, és ameddig nem születik döntés, addig az NFL bármikor eltilthatja vagy fizetett szabadságra küldheti Watsont. Ennek fényében kizárt, hogy bármelyik csapat is cseréljen érte – nagyon érdekes lesz látni, mi történik akkor, ha az első hétig nem lesz bírósági ítélet, de az NFL sem lép, így az irányító pályára léphetne a Texansban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!