Connect with us

Hír

Cole Beasley megpróbálja kirúgatni magát?

Azok a csapatok, amiknél Covid-parát okoz egy be nem oltott játékos, nem kapnak második esélyt: az NFL nem fogja átvariálni miattuk a menetrendet, egyszerűen beír egy vereséget a nevük mellé és elveszi mindenki meccspénzét. Emiatt értelemszerűen azok a játékosok, akik nem oltatják be magukat, könnyen a kivágás sorsára juthatnak – erre pedig az egyik legjobb jelölt Cole Beasley, aki még hangosan ki is kéri magának, hogy beoltsák.

A Bills elkapójának volt egy olyan tweetje, mely szerint őt úgy sem vágják ki, hisz a slot elkapó nagyon fontos pozíció, ő pedig a liga legjobb slot elkapója. Ebben egyébként akár lehet is némi igazság, ugyanakkor emellett állandóan ágál az oltások ellen: volt olyan megnyilvánulása is, mely szerint az amerikai haláleseteket elszámolták és sokkal többet írtak a covid számlájára, mint amennyi valójában történt.

Továbbá az oltott csapattársaknak is beszólogat, egyértelműen mérgezi az öltözőt, és hiába beszélt már vele korábban a felsővezetés, nem akar leállni. Egyszerűen úgy viselkedik, mint aki azt akarja, hogy kivágják. Hogy ennek az e az oka, mert másik csapatban akar játszani, vagy ahogy a PFT rámutatott, mártírt akar csinálni magából és rátérni a Colin Kaepernick által kikövezett útra, azt csak ő tudja.

Így vagy úgy, a Billsnek ez anyagilag és akár szakmailag is beleférne. Beasley kivágásával idén 5,3 millió dollárt spórolna a csapat, a helyét pedig könnyedén átveheti a nemrég az oltási igazolásával pózoló Emmanuel Sanders.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!