Connect with us

Hír

David Onyematát tiltott szerek használata miatt eltiltotta a liga

Rosszul indul a hétvége a New Orleans Saints számára: a liga tiltott szerek használata miatt eltiltotta a védőfalember David Onyematát. A hírt maga a játékos jelentette be, bár azt egyelőre nem tudni, hogy hány mérkőzést kell kihagynia (az biztos, hogy egynél többet, egyszer ugyanis már volt hasonló okból eltiltva 2019-ben). Update: 6 meccset kapott.

“Meglepett a hír, csalódott vagyok a döntés miatt. Nem tudtam, hogy tiltott szert használok, de én vagyok a felelős azért, ami bekerül a testembe. Egyelőre nem tudom, hogy mi okozta a pozitív mintát, jelenleg vizsgáljuk azokat a készítményeket, amiket a teszt ideje alatt szedtem. Ezzel együtt a jövőben sokkal figyelmesebb leszek a különböző gyógyszerekkel, hogy még egyszer ne forduljon ilyen elő”

– írta a védőfalember (via PFT).

Onyemata kiesése nagy érvágás a Saintsnek. A 2016-ban negyedik körös belső védőfalember 78 meccsen játszott öt év alatt, 40-szer volt kezdő, ráadásul évről évre jobb formát mutatott. Tavaly hét sack mellet 49-szer generált nyomást, illetve 31 defensive stopot mutatott be, valamennyi karriercsúcs volt.

Mögötte elég szegényes a felhozatal a poszton, hiszen Shy Tuttle és Malcolm Roach lehet így a két kezdő a szezon első hat meccsén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!