Connect with us

Hír

DJ Chark: A Jaguars sokakat meg fog lepni idén

Új reményekkel vághat neki a Jacksonville Jaguars a 2021-es szezonnak, hiszen a tavalyi 1-15-ös mérleg után (ami a franchise történetének legrosszabbja) új főedzővel és új irányítóval (nem is akármilyennel) indulhat a csapat az idénynek. A Jags elkapója, DJ Chark beszélt az elvárásokról az NFL Total Access műsorban.

“Ki kell mennünk és versenybe kell szállnunk, jobbnak kell lennünk, mint tavaly. Az 1-15-höz nem szeretnénk visszatérni, ebben mindenki egyetért. Akik idén érkeztek, nyertes helyekről jöttek, úgyhogy egy ilyen győztes kultúrát akarunk kialakítani, amivel sikeresebbek lehetünk. Úgy gondolom, hogy alaposan meg fogunk lepni embereket. Nem szeretek olyan célokat kitűzni, hogy hány győzelmünk lesz, de az biztos, hogy izgalmas csapatunk lesz.”

A franchise bizodalma most két olyan ember kezében van, akik még sosem voltak NFL-csapatnál. Urban Meyer az egyetemen nagy sikereket ért el, de a profik közt még nem edzősködött. Nyilván az 1/1-es Trevor Lawrence sem játszott még az NFL-ben, azonban Meyerhez hasonlóan ő is sikeres volt az NCAA-ben.

Kettejük érkezése pedig Charkra is jó hatással lehet, a 2019-ben Pro Bowler elkapó számai tavaly alaposan visszaestek. A 24 éves játékos mellé érkezett a piacon Marvin Jones, illetve a tavalyi második körös Laviska Shenaultnak kellene még fellépnie, hogy egy jó WR-sort alkothassanak és minél inkább segíthessék Lawrence munkáját.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!