Connect with us

Hír

A levegőben lóg a Bears nose tackle-jének jövője

Az idei holtszezon egyik legfurcsább, és egyben teljesen radar alatti, megbújó sztorija Eddie Goldmané. A Bears kiváló nose tackle-je tavaly a koronavírus miatt opt outolt, amiben még semmi furcsa nincs, azonban a várakozások ellenére idén egyelőre nem jelent meg a csapat edzésein – még a kötelező minicampben sem, ahol igazolatlan volt a hiányzása, így pénzbírságot is kapott. Most megindultak a spekulációk, hogy mi is a helyzet vele.

A Bearsnél tartják, hogy az edzőtáborra meg fog érkezni a védőfalember, azonban a játékostól még semmit sem hallottunk, és amíg ténylegesen meg nem érkezik a csapathoz, addig ezt egyáltalán nem vehetjük biztosra. Brad Briggs pedig most arról számol be, hogy egy forrása szerint Goldman a visszavonulást fontolgathatja.

A 27 éves játékost legutóbb 2019 decemberében láthattuk a pályán, a Chiefs elleni első negyedben szenvedett agyrázkódást, majd a szezonzárót is kihagyta emiatt. Tavaly ugyebár opt outolt, idén viszont ennek határideje három napja lejárt (habár az NFL nem adott ki azóta tranzakciós listát, így nem tudjuk biztosan, hogy valaki élt-e ezzel a lehetőséggel).

Goldman egy egészen kiváló futás elleni falember, nélküle az egység a liga közepébe esett vissza tavaly, de 2017-es sérülésekor is jelentősen, a liga aljába esett vissza a defense teljesítménye a futás ellen. Fájó lenne tehát a hiánya, és erre a Bears is elkezdett felkészülni, hiszen nemrég leigazolta Mike Pennelt, aki ugyan nem olyan magas szinten, mint Goldman, de szintén a futás ellen hasznos.

A sorsát viszont könnyen lehet, hogy nem tudjuk meg július 31-ig, hiszen akkor kell megjelenniük a játékosoknak az edzőtáborban. Ha a védőfalember ott lesz, akkor minden rendben, viszont ha nem, akkor tényleg fel kell arra készülni, hogy nem látjuk többet a pályán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!