Connect with us

Hír

Elég nagy a trade-érdeklődés Xavien Howard iránt

Xavien Howard továbbra is elégedetlen a szerződésével, így épp holdoutol. Ez pedig azt jelenti, hogy egy csere lehetősége is elképzelhető, amennyiben a Dolphins inkább túladna az All-Pro cornerbacken, minthogy teljesítse a kérését. Mike Silver információi szerint pedig jelenleg elég hangosak a trade-pletykák Howarddal kapcsolatban.

Silver szerint várhatóan legalább egy első körös cetlibe kerülne a játékos megszerzése, és több csapat is, amely win-now üzemmódban van, gondolkodik egy ilyen cserén. Persze azt is be kell vonni az egyenletbe, hogy ezzel együtt fizetésemelést is kell adni Howardnak, habár a jelenlegi szerződéséhez olyan nagyon sokat már nem kell hozzátoldani, főleg hogy a Dolphins az aláírási bónuszt már kifizette, lekönyvelte. Egy új csapat valószínűleg hajlandó lenne növelni a fizetésén, ellenben pénzügyileg annyira nem járna rosszul, mintha a Dolphins tenné meg ugyanezt (a precedensteremtésről nem is beszélve).

Howard jelenleg a hatodik legjobban fizetett CB a ligában a két éve aláírt évi $15,05 milliós szerződésével, és valószínűleg 18-20 millió közötti átlagkeresetet szeretne kialkudni magának, amivel a top3-ba kerülne a posztján (Jalen Ramsey az első évi $20 millióval, majd Marlon Humphrey évi $19,5 millióval, a harmadik helyen pedig Tre White áll évi $17,25 millióval), és megelőzné jelenlegi csapattársát, Byron Jonest, illetve az eaglesös Darius Slayt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!