Connect with us

Hír

Elég nagy a trade-érdeklődés Xavien Howard iránt

Xavien Howard továbbra is elégedetlen a szerződésével, így épp holdoutol. Ez pedig azt jelenti, hogy egy csere lehetősége is elképzelhető, amennyiben a Dolphins inkább túladna az All-Pro cornerbacken, minthogy teljesítse a kérését. Mike Silver információi szerint pedig jelenleg elég hangosak a trade-pletykák Howarddal kapcsolatban.

Silver szerint várhatóan legalább egy első körös cetlibe kerülne a játékos megszerzése, és több csapat is, amely win-now üzemmódban van, gondolkodik egy ilyen cserén. Persze azt is be kell vonni az egyenletbe, hogy ezzel együtt fizetésemelést is kell adni Howardnak, habár a jelenlegi szerződéséhez olyan nagyon sokat már nem kell hozzátoldani, főleg hogy a Dolphins az aláírási bónuszt már kifizette, lekönyvelte. Egy új csapat valószínűleg hajlandó lenne növelni a fizetésén, ellenben pénzügyileg annyira nem járna rosszul, mintha a Dolphins tenné meg ugyanezt (a precedensteremtésről nem is beszélve).

Howard jelenleg a hatodik legjobban fizetett CB a ligában a két éve aláírt évi $15,05 milliós szerződésével, és valószínűleg 18-20 millió közötti átlagkeresetet szeretne kialkudni magának, amivel a top3-ba kerülne a posztján (Jalen Ramsey az első évi $20 millióval, majd Marlon Humphrey évi $19,5 millióval, a harmadik helyen pedig Tre White áll évi $17,25 millióval), és megelőzné jelenlegi csapattársát, Byron Jonest, illetve az eaglesös Darius Slayt.

8 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2021-07-15 07:51

Zimmer biztos megadná érte az első kört. Szerencsére Spielman házas ember…

Zotya
Zotya
2021-07-15 16:03

Na, ő aztán tényleg egy féreg!

Ödönke
Ödönke
2021-07-15 12:39

Mennyi is van hátra a szerződésből? 4 év?! Ja hát tetszett volna hamarabb gondolkodni. Kezd a játékosokkal nagyon elszaladni az a retek ló.

baglacko
baglacko
2021-07-15 10:21

Menjen is a faszba. Annyira gáz ez, remélem nem teremtünk precedenst erre, mert a legközelebbi ember már az új szerződés megkezdésekor holdoutolni fog mert már van nála jobban fizetett. És akkor eszembe jut Barrett, aki le se szarta ezt a legjobbanfizetettakaroklenni faszságot.

Remélem lehúzunk valakiről egy 1.+3. kört és mehet isten hírével….

Fetyke
Fetyke
Reply to  baglacko
2021-07-15 16:37

Biztosan nem adtok neki fizuemelést.
Én az első kört is soknak gondolom érte. Gyakorlatilag egy kiemelkedő szezonja volt. Nem hozza konzisztensen az elit teljesítményt.
Egyébként pedig bármennyire is sztrájkol, hosszú távon a csapat van erőfölényben. Ezt már Watson esetében végigtárgyaltuk többször is. Ha kitartó és kemény a Dolphins, akkor a játékos fogja beadni a derekát. Nincs más választása…

baglacko
baglacko
Reply to  Fetyke
2021-07-15 21:24

így legyen. Se mondom azt se bánom ha elmegy. 1. kört úgyis ad valaki érte, még ha nem is ér annyit. Sok az a 10 interception :D

Péter Polgár
Péter Polgár
Reply to  Fetyke
2021-07-15 18:51

Példát is kellene vele statuálni keményen. Nagyon kezd elszaladni a ló a játékosokkal. Itt sem arról van szó hogy top 5-ös teljesítményhez 40-50 közötti fizetés párosul…

peter szabo
peter szabo
Reply to  Péter Polgár
2021-07-15 19:31

Max egérutat adnék neki… Mert joggal kérhet a falember többet,mivel megállítom a futást,siettetek hogy te jobb szituációban legyél,vagy a LB, merthogy nem engedem át középen a manust, nehogy 2 ember menjen rád,mert tuti megrajzolnak,aztán a statisztikáid mehetnek a kukába… Jaaa,és még ezen kívűl van minimum 50 játékos,akit szintén meg kéne fizetni, mert többé-kevésbé ők is hozzájárulnak a Csapat,így a te sikeredhez is…

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x