Connect with us

Hír

Godwin sem kap hosszabbítást, csak Motonnak és Williamsnek van rá esélye

Az utóbbi napokban kiderült, hogy a franchise tagelt játékosok közül sem Cam Robinson, sem Brandon Scherff, sem Allen Robinson, sem Marcus Maye nem kap hosszabbítást a ma esti határidő előtt. Ian Rapoport információi szerint Chris Godwint is lehúzhatjuk a listáról, ugyanis várhatóan az elkapó és a Buccaneers nem tud megegyezni idén egy új szerződésről – így idén fixen $15,983 milliót fog kapni Godwin, és jövőre szabadügynök lesz.

Ez pedig azt jelenti, hogy már csak két delikvens van, aki reménykedhet hosszú távú szerződésben a mai napon: a Saints safetyje, Marcus Williams és a Panthers támadófalembere, Taylor Moton.

Moton messze a legjobb támadófalembere a Panthersnek (az egyetlen igazán jó tagja a falnak), és ligaszinten is top5 körüli jobb oldali tackle. A jövő hónapban tölti be a 27. életévét, tehát ereje teljében van és még a legjobbak közt lehet éveken át, tehát érdemes lehet hosszabbítani vele. Évi 16-17 millió dolláros szerződés lehet reális a számára.

Marcus Williams még csak 25 éves, és az egyik legjobb fiatal safety a ligában, várhatóan az is marad a következő nagyjából öt évben, így nála sem kell igazán félni a visszaeséstől. Így viszont akár a legjobban kereső safety is lehet belőle, vélhetően erre pályázik ő is. Ez egy évi 15,5 millió dolláros szerződést jelentene a számára.

Ma késő este tehát kiderül, egyikük le tudott-e akasztani egy megadealt, avagy várniuk kell erre a jövő évi piacig.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!