Connect with us

Hír

Jimmie Ward nem hiszi, hogy Stafford előrelépés Goffhoz képest

Korábban Sean McVay és Kyle Shanahan oda-vissza dicsérte a másik főedző csapatát (és a többi csoportriválist), ami a Rams és a 49ers keretét elnézve egyáltalán nem túlzás. Persze nem mindenki látja így a helyzetet, Jimmie Ward például nem igazán látja a Rams részéről az előrelépést.

“Bírom Staffordot, de ő még mindig az az irányító, aki semmit nem nyert Detroitban és nyeretlen a rájátszásban, pedig még egy Megatronja is volt. Ezzel szemben Jared Goffal több meccset is nyert a csapat a rájátszásban, ráadásul Super Bowlba is jutott a Ramsszel. Ott ugyan nem nyert, de mégis eljutott oda. Persze ezzel nem akarom Matt Staffordot bántani, szerintem nagyszerű irányító, top 10-es, akár top 5-ös, nem tudom. De Goff bejuttatta őket a Super Bowlba, szóval majd meglátjuk, hogy tényleg előrelépés-e hozzá képest Stafford”

– mondta a DB (via PFT).

Tény, hogy Stafford még soha nem játszott a döntőben, rájátszásba is csak háromszor jutott a Lionsszel 12 év alatt, ráadásul mindegyik alkalommal azonnal kiesett vele a csapat, míg Goff-fal Super Bowlig menetelt a Rams. Ezzel együtt nem véletlenül tartják a Stafforddal megerősített Los Angelest a Super Bowl egyik esélyesének, míg a Goff fémjelezte Lionst az 1/1 egyik fő várományosának.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!