Connect with us

Hír

Randy Gregory: Buktam egy évet, mert az edzők Aldon Smith-t favorizálták

Randy Gregory elég érdekes karrierutat tudhat magáénak, hiszen 2015-ös második körös draftolása óta 52 mérkőzést kellett kihagynia eltiltások miatt. Tavaly játszhatott volna 10 meccsen, azonban csak 271 védősnapet kapott az év során, ami nagyon nem tetszett neki. Úgy érzi, hogy a védőedzők nem akarták őt játszatni és mást favorizáltak helyette.

“Úgy éreztem, volt egy kis favorizálás… nem engedték, hogy túlragyogjam a kedvencüket. Tudták, hogy képes vagyok rá, úgyhogy mindent megtettek, hogy kordában tartsanak. Voltak időszakok, amikor mérges voltam. Beszéltem erről az ügynökömmel, de arra jutottunk, hogy az a legjobb, ha a nekem adott lehetőségekből kihozom a legtöbbet. Ezt megtettem, de úgy érzem, hogy elbuktam egy évet.”

– mondta a pass rusher a TheAthletic.comnak.

A holtszezonban távozott Dallasból a favorizált Aldon Smith, a védőkoordinátor Mike Nolan és a védőfaledző Jim Tomsula is, így Gregorynak most megadathat a lehetőség a kibontakozásra.

Korábban Mike Fisher arról számolt be, hogy a tulajdonos Jerry Jones – aki régóta sokra tartja Gregoryt – is rákérdezett arra Mike McCarthy főedzőnél, hogy miért nem játszik a pass rusher többet. Az új védőkoordinátor Dan Quinn várhatóan többet fogja játszatni, már csak azért is, mert nem túl mély a csapat a poszton. Egyébként Quinn is furcsállta, hogy Gregory nem kapott több lehetőséget 2020-ban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!