Connect with us

Hír

Randy Gregory: Buktam egy évet, mert az edzők Aldon Smith-t favorizálták

Randy Gregory elég érdekes karrierutat tudhat magáénak, hiszen 2015-ös második körös draftolása óta 52 mérkőzést kellett kihagynia eltiltások miatt. Tavaly játszhatott volna 10 meccsen, azonban csak 271 védősnapet kapott az év során, ami nagyon nem tetszett neki. Úgy érzi, hogy a védőedzők nem akarták őt játszatni és mást favorizáltak helyette.

“Úgy éreztem, volt egy kis favorizálás… nem engedték, hogy túlragyogjam a kedvencüket. Tudták, hogy képes vagyok rá, úgyhogy mindent megtettek, hogy kordában tartsanak. Voltak időszakok, amikor mérges voltam. Beszéltem erről az ügynökömmel, de arra jutottunk, hogy az a legjobb, ha a nekem adott lehetőségekből kihozom a legtöbbet. Ezt megtettem, de úgy érzem, hogy elbuktam egy évet.”

– mondta a pass rusher a TheAthletic.comnak.

A holtszezonban távozott Dallasból a favorizált Aldon Smith, a védőkoordinátor Mike Nolan és a védőfaledző Jim Tomsula is, így Gregorynak most megadathat a lehetőség a kibontakozásra.

Korábban Mike Fisher arról számolt be, hogy a tulajdonos Jerry Jones – aki régóta sokra tartja Gregoryt – is rákérdezett arra Mike McCarthy főedzőnél, hogy miért nem játszik a pass rusher többet. Az új védőkoordinátor Dan Quinn várhatóan többet fogja játszatni, már csak azért is, mert nem túl mély a csapat a poszton. Egyébként Quinn is furcsállta, hogy Gregory nem kapott több lehetőséget 2020-ban.

10 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Csabesz20
Csabesz20
2021-07-19 07:01

Nem ő a legélesebb kés a fiókban… a kokszolás miatt kihagyott meccsek miatt valahogy nincs hiányérzete.

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  Csabesz20
2021-07-19 07:03

Még mindig keresi, hogy azért kit hibáztathat.

gyeek
gyeek
Reply to  Csabesz20
2021-07-19 13:47

Ahogy te is szenvtelenül ítélkezel úgy, hogy nem vagy tisztában a pontos körülményekkel.

Csabesz20
Csabesz20
Reply to  gyeek
2021-07-20 12:04

Aki a meccsek több, mint 50 %-át hagyja ki tiltott szerek használata, miatt az ne pampogjon, hogy valakit jobban favorizálnak. Itt nem ítélkezek, a tények önmagukért beszélnek.

gyeek
gyeek
Reply to  Csabesz20
2021-07-20 12:59

A tiltott szer konkrétan és kizárólag cannabis (tény#1), aminek ilyen súlyos büntetése a játékos-biztonság időről-időre előbukkanó visszásságai és az egészségügyileg súlyosan károsodott volt játékosok cserben hagyása mellett a röhej kategória. Azt nem tartom pampogásnak, hogy Gregory-t kriminálisan keveset használták (tény#2) és ezt szóba meri hozni, és ez nem csak neki, de Dan Quinnek is feltűnt és beszélt is róla a főedzővel (tény#3). Pláne, hogy a favorizált játékos az az Aldon Smith volt, aki szintén elég hosszas eltiltásból tért vissza és miután leigazolta idén a Seahawks, máris ismét balhéba keveredett (tény#4, #5). Szóval az egyrészt elfogultság amikor Gregorynak felhánytorgatod a tényt, hogy sokat volt eltiltva, de addig már nem jutsz el, hogy ugyanezt Aldon Smith esetében is megvizsgáld és felületesen ítélkezel fölötte amikor kokszolásról és tiltott szerekről beszélsz úgy, hogy se magát a játékost és a problémáit, se az eltiltásának pontos körülményeit nem ismered.

frankovics.andras
frankovics.andras
2021-07-19 08:18

Az ilyen kis ördögfiókákból szoktak lenni a breakout year player-ek. Ja nem… :D

csak ezt ne
csak ezt ne
2021-07-19 11:00

Grégory baromi nagy tehetség. És hasonlóan nagy barom is. Mindkettőt megnyomja egy kis kemóval. Sikeresen. Hát tényleg nem is értem, hogy nem rá építenek mindent. Azon a 6-8 meccsen ugye ami van egy szezonban. Na de most megjött a sikerkovács a másik kerékkötő mellé, most már nagy ász lesz. Addig amíg…

frankovics.andras
frankovics.andras
Reply to  csak ezt ne
2021-07-20 20:14

Engem tényleg érdekelne a szakértők véleménye. Van itt bárki is, aki szerint a két bukott edzővel, ezzel a kerettel bármi komolyra is képes lehet a csapat?

katonadani
Reply to  frankovics.andras
2021-07-21 06:48

mi számít komolynak? Playoff? Az meglehet. Super Bowl? Esélytelen.
egyébként jövő héten jön az NFC East szezonfelvezető podcastünk, ott hárman is elmondjuk, mit várunk :)

gyeek
gyeek
Reply to  frankovics.andras
2021-07-20 23:53

Egy SB győztes és egy döntőt bukó edzőről beszélsz, ugye? De árnyalom tovább: Andy Reid, Pete Carroll és Bill Belichick is “bukott” edzőként nyert nagy döntőt. Csak hogy három olyat mondjak akit te is ismersz. Komolyan mondom, elakadt a lélegzetem amikor elolvastam a fenti két sorod. Hihetetlenül szűklátókörű badarság.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x