Connect with us

Hír

Két PO-esélyes csapat is megkereste már a Dolphinst Howard miatt

Azok után, hogy Xavien Howard bejelentette, cserét kért a Dolphinstól, máris érdeklődött iránta két rájátszásért küzdő csapat, állítja Ian Rapoport. A két csapatot vagy a potenciális ellenértéket nem nevesíti a riport.

A tavaly All-Pro corner értéke feltehetően egy 2022-es első körös lehet (esetleg némi apróval kiegészítve), de a két csapatot már elég nehéz belőni. Howard idén 12 millió dollárt foglalna el a fizetési plafonból, de mivel kvázi azonnal új szerződést kapna, amivel jócskán csökkenne a cap hitje, így pénzügyileg nem sok mindenkit lehet kizárni. A rájátszásesélyes csapatok közül reálisan nézve alighanem kiejthetjük

  • a Bucsot és a Packerst a rendelkezésre álló cap space miatt;
  • a Saints és a Cardinals feltankolt cornerekből;
  • a Browns, a Ravens, a Vikings és a Washington is jól áll cornerekből;
  • a Patriots és a Bills szóba sem jöhet;
  • míg a 49ersnek, a Bearsnek, a Coltsnak, a Bearsnek, a Seahawksnak és a Ramsnek nincs drafttőkéje;

Így gyakorlatilag maradt a Cowboys, a Chiefs, a Titans és a Steelers, amiknek lenne is egy jövő évi pickjük Howardra, a CB nagy hiányposzt, illetve pénzügyileg is relatíve könnyen megoldható a dolog (bár én a Chiefset kizárnám, mivel még Tyrann Mathieu-val sem tudott/akart hosszabbítani a csapat). Brian Flores egyébként reménykedik abban, hogy sikerül megbékíteni Howardot, de erre egy új szerződés nélkül aligha van esély.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!