Connect with us

Hír

Hogyan lehet elcserélni most Deshaun Watsont?

A liga egyelőre nem akart beleállni Deshaun Watson ügyébe, így nem tudjuk még csak megközelítőleg biztosra sem megtippelni, hogy az irányítóra eltiltás vagy kvázi fizetett szabadság vár, vagy esetleg megússza az egészet (ez utóbbi tűnik a legvalószínűtlenebbnek). Ettől függetlenül persze lehet érte cserélni, csak kell bele egy kis csavar.

A Texans állítólag legalább három első kört/öt magas picket és egy kezdőt szeretne a fiatal QB-ért. Watson jövőjének tisztázása nélkül esélytelen, hogy bárki is ennyit adjon érte, kivéve akkor, ha feltételhez kötik a pickek nagyságát.

A Colts például úgy szerezte meg idén Carson Wentzet, hogy a játékidőhöz kötötte az ellenértéket: ha nem játszik eleget a korábbi 1/2-es, akkor csak egy második kört kap az Eagles, ha viszont sokat van a pályán, akkor egy első kör lesz az irányító ára. Valami hasonló lenne elképzelhető Watson esetében is.

A három első kör például lehet alapjáraton három harmadik kör, attól függően, mi lesz Watsonnal. Ha például az irányító eltiltás miatt nem tud pályára lépni egy meghatározott mennyiségű mérkőzésen idén és jövőre, akkor a Texans csak három harmadik körös picket kap, míg ha játszik, akkor három elsőt. Vagy lehet több szintet is bevezetni: például nyolc lejátszott meccs után már második kör jár, 12 után pedig első.

A Houston ilyen szinten mindenképp jól jár, ugyanis ha játszik Watson, akkor megkapja érte a reális ellenértéket, míg ha nem, akkor a semminél bőven többet kap az irányítóért (ráadásul a fizetését is a másik csapat állná). Az más kérdés, melyik csapat lenne hajlandó akár csak három harmadik kört feláldozni egy jelenleg ennyire lutri játékosért.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!