Connect with us

Hír

Hogyan lehet elcserélni most Deshaun Watsont?

A liga egyelőre nem akart beleállni Deshaun Watson ügyébe, így nem tudjuk még csak megközelítőleg biztosra sem megtippelni, hogy az irányítóra eltiltás vagy kvázi fizetett szabadság vár, vagy esetleg megússza az egészet (ez utóbbi tűnik a legvalószínűtlenebbnek). Ettől függetlenül persze lehet érte cserélni, csak kell bele egy kis csavar.

A Texans állítólag legalább három első kört/öt magas picket és egy kezdőt szeretne a fiatal QB-ért. Watson jövőjének tisztázása nélkül esélytelen, hogy bárki is ennyit adjon érte, kivéve akkor, ha feltételhez kötik a pickek nagyságát.

A Colts például úgy szerezte meg idén Carson Wentzet, hogy a játékidőhöz kötötte az ellenértéket: ha nem játszik eleget a korábbi 1/2-es, akkor csak egy második kört kap az Eagles, ha viszont sokat van a pályán, akkor egy első kör lesz az irányító ára. Valami hasonló lenne elképzelhető Watson esetében is.

A három első kör például lehet alapjáraton három harmadik kör, attól függően, mi lesz Watsonnal. Ha például az irányító eltiltás miatt nem tud pályára lépni egy meghatározott mennyiségű mérkőzésen idén és jövőre, akkor a Texans csak három harmadik körös picket kap, míg ha játszik, akkor három elsőt. Vagy lehet több szintet is bevezetni: például nyolc lejátszott meccs után már második kör jár, 12 után pedig első.

A Houston ilyen szinten mindenképp jól jár, ugyanis ha játszik Watson, akkor megkapja érte a reális ellenértéket, míg ha nem, akkor a semminél bőven többet kap az irányítóért (ráadásul a fizetését is a másik csapat állná). Az más kérdés, melyik csapat lenne hajlandó akár csak három harmadik kört feláldozni egy jelenleg ennyire lutri játékosért.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2021-07-30 16:17

Azt hiszem, hogy sok tulaj felsóhajt, hogy kár azokért a régi szép dógoké! Akkor mennyivel könnyebb vót cserélgetni a rabszolgákat, akarom mondani a játékosokat!

playmaker90
playmaker90
2021-07-30 12:31

3 db harmadik kört még így lutriként is megérhet. Előbb utóbb visszatér úgyis.

Diogo Rynald
Diogo Rynald
Reply to  playmaker90
2021-07-30 15:01

A fizuja a nagy baj ilyen szempontból, 2 év kihagyás mondjuk top irányitófizuval akkor is nehezen eladható biznisz, ha utána lesz egy elit irányitód

Kopi3.14
Kopi3.14
Reply to  Diogo Rynald
2021-07-30 16:10

De azon két év alatt nem az van, hogy egy fillért sem kap? Mert akkor két év múlva már diszkont áron lesz top QB.

Diogo Rynald
Diogo Rynald
Reply to  Kopi3.14
2021-07-30 17:00

Azt nem vàgom, hogy comissioner exempt listen kap e a játékos fizut. De egy eltiltás alatt egy részét tuti megkapja, szóval azért nincs ingyen arra a 2 évre se, ha mondjuk 1 év exempt list, 1 pedig a pert követő eltiltás…
Az a baj ezzel, hogy ha 2 évig nem lép pályára, az félig meg is buktatja az őt leigazoló GM-et sztem, mert állandóan róla kell beszélnie, vele kell foglalkoznia, és a visszatérésére kell építenie a csapatot abban a 2 évben is.
Ha pedig bejön a worst case 5%, és börtönbe megy, akkor kb bukott is a GM. Szóval sokan itt sztem az allasukat is kockàztatják, nem csak a 3 db 3. kört :D

camillo 7777
2021-07-30 12:48

Nem éri meg, még ha lenne vissza az újonc szerződésből 2 év, akkor azt mondom igen. De így nekem semmit nem ér.

bjeela
bjeela
2021-07-30 14:48

Sima ügy. Megszerezzük, majd nem játszatjuk és adunk érte három harmadik kört, aztán továbbadjuk három első körért. Lúzerek…

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x