Connect with us

Hír

Kiderültek a részletek Sherman letartóztatásáról

Tegnap este írtunk róla, hogy Richard Shermant letartóztatták “burglary domestic violence” vádjával, ami nagyjából azt jelenti, hogy be akart törni egy házba és közben kapcsolaton belüli erőszak lehetősége is fennállt. Tegnap a helyi rendőrség sajtótájékoztatót tartott, illetve megszólalt Sherman felesége, és a TMZ megszerezte a 911 hívást is az esetről.

A sajtótájékoztatóból kiderült, hogy Sherman hajnali 2 környékén az anyósa házába akart bejutni részegen, azonban nem bántott senkit, még csak fizikai kontakt sem alakult ki senkivel – csak a bejárati ajtó szenvedett sérüléseket. A kapcsolaton belüli erőszak rész csak a felek közti kapcsolat miatt került bele a dologba.

A cornerback felesége által leadott 911-hívásból az hallatszik (a diszpécser nem túl profi hozzáállása mellett), hogy a hölgy elmondja, hogy Sherman ivott (egy üveg vodkát és egy üveg Hennessyt) és azzal fenyegetőzött, hogy megöli magát.

Amikor a rendőrök megérkeztek, akkor 10 percen keresztül beszéltek és viccelődtek Shermannel, majd amikor elmondták neki, hogy letartóztatják, a játékos megpróbált elsétálni előlük. Ekkor vetették be a rendőrkutyát, aki a lábán meg is sebesítette Shermant, majd az egyik rendőr vitte földre. Mindketten kisebb sérüléseket szenvedtek és kórházban látták el ezeket, mielőtt a játékost bevitték volna a börtönbe.

Shermant a betörési kísérlet előtt egyébként részegen vezetett és behajtott egy lezárt építkezési területre, ahol összetörte a kocsiját egy betonfalnak ütközve.

A cornerback ma járul bíró elé, aki megállapítja majd, hogy van-e oka feltételezni, hogy Sherman bűncselekményt követett el, illetve ezután elengedheti vagy megállapíthat óvadékot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!