Connect with us

Hír

Larry Fitzgerald még mindig nem döntött a jövőjéről

Larry Fitzgerald még mindig nem jelentette be a visszavonulását, vagyis még mindig szabadon igazolható. Ugyanakkor minden idők egyik legjobb elkapója egyelőre abszolút tanácstalan a jövőjével kapcsolatban – vagy legalábbis nem hajlandó semmilyen támpontot adni a sajtónak.

“Nem döntöttem még semmiről. Az edzőtáborok pár héten belül elkezdődnek. Izgatott vagyok. Ez egy nagyon izgalmas év lesz az NFL számára”

– mondta az elkapó az ESPN-nek, jelentsen ez bármit is.

Bár a Cardinals vezetői többször is jelezték, hogy a jövőbeni Hall of Famer számára mindig lesz hely, AJ Green leigazolása és Rondale Moore draftolása után úgy tűnik, hogy Arizonában már tovább léptek. Persze semmi sem kizárt, de jelenleg egy top contendernek nagyobb esélye lehet az augusztusban 38 éves elkapóra, még akkor is, ha Fitzgerald többször is elmondta, hogy csak Arizonában szeretne játszani.

Először talán a Chiefs juthat az eszünkbe, ahol Tyreek Hillen és Travis Kelce-n kívül nincs igazán potens elkapni is tudó játékos. Egy sérülés esetén a Buccaneers sem kizárt, Fitzgeraldot már nem egyszer boronálták össze Tom Bradyvel még a patriotsos időkből, de a Ravens és a Titans sem lenne rossz opció, ahogy a Vikings sem. Utóbbi főleg azért lehetne vonzó Fitzgeraldnak, mivel minneapolisi, és az apja korábban már nyilatkozott olyat, hogy Fitzgerald szívesen hazatérne (ráadásul már Patrick Peterson is ott játszik).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!