Connect with us

Hír

Derek Carr: 3-4 játékon múlott, hogy nem 11 győzelemmel fejeztük be a szezont

A Raiders 2016-ban 12-4-es mérleggel jutott be a rájátszásra, azóta viszont egyszer sem sikerült túlélni az alapszakaszt. 2019-ben és 2020-ban is jól kezdett a csapat, de végül egy 6-4-es és egy 6-3-as kezdés után csak egy 7-9-es és 8-8-as mérleg jött össze. Derek Carr szerint ugyanakkor mindez csak a balszerencsének köszönhető.

“Három vagy négy játékon múlott, hogy nem volt 11-12 győzelmünk. Szó szerint három játékon”

– mondta az irányít (via PFF), majd arról beszélt, hogy mennyire jól néz ki a csapat támadósora, és milyen jó lehet a védelem Yannick Ngakoue és a védőkoordinátor Gus Bradley megszerzésével.

Carr jó eséllyel a Chargers, a Dolphins és a Chiefs elleni meccsekre gondol. Előbbitől a hosszabbításban kapott ki a csapat, a Dolphins ellen a meccs közben beálló Ryan Fizpatrick mágiája okozta a Raiders vesztét, míg a Chiefs ellen kétszer is vezetett a csapat a negyedik negyedben a két csapat 11. heti találkozóján. Amennyiben ez a három meccs máshogy alakul, akkor tényleg összejött volna a 11 győzelem, de azért ennyi szerencséje ritkán van egy szezonban egy franchise-nak (pláne úgy, hogy például a Broncos elleni 17. heti győzelemhez is jó nagy adag szerencse kellett, ahogy a Jetset is csak a híres zero blitz hívás miatt sikerült legyőzni az utolsó másodpercekben – volt bőven “ha” mind a két irányba).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!