Connect with us

Hír

Mahomes: Korai még összehasonlítani Bradyvel

Az idei Madden borítóján ott díszeleg Tom Brady és Patrick Mahomes, akiket a játék készítői két kecskeként, azaz GOAT-ként (Greatest of All Time) harangoztak be. Bradyre szokás használni ezt a becenevet, de sokan úgy gondolják, hogy Mahomes lehet az utód a liga legjobb irányítójának kijáró trónon.

Mahomes első négy éve adott is okot arra, hogy azt gondoljuk, Hall of Fame karrierje lehet majd idővel. Az ESPN-en most azt vetették fel a Chiefs irányítójának, hogy ő és Brady lehetnek az NFL LeBron Jamese és Michael Jordane, azonban ő még nem kész ilyen magaslatokba helyezni magát.

“Korai még nekem ez a LeBron-Michael Jordan dolog, de ebben a ligában mindig győzni akarsz. Minden egyes nap a legjobb játékos akarsz lenni a pályán. Tom elég régóta csinálja ezt és elég sok Super Bowlt nyert. Amikor felnő az ember, akkor ugyanúgy bajnokságokat akar nyerni, mint ő. Minden egyes évben el fogok követni mindent, hogy olyan helyzetbe hozzam a csapatot, hogy sok bajnokságot nyerhessünk.”

Valóban elég korai még Mahomest GOAT-ként ábrázolni vagy emlegetni, még ha a potenciál meg is van benne, hogy egyszer valamikor megközelítse Bradyt. Egyelőre ez azonban csak találgatás és nagyon messze vagyunk még attól, hogy ez valós kérdés legyen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!