Connect with us

Hír

Doug Pederson: Nem azért draftoltuk Hurtsöt, hogy aláássuk Wentzet

Az Eagles tavalyi szezonja mindenki számára kudarc volt: a csapat 4-11-1-gyel végzett, a főedző Doug Pedersont kirúgták, a pocsékul játszó kezdő irányító Carson Wentzet elcserélték. Sokak szerint rá is fért a vérfrissítés a csapatra és Jalen Hurts a jövő, Pederson szerint ugyanakkor ez csak véletlenül alakult így, Hurts nem kezdőnek érdekezett.

“Minden évben úgy vágsz neki a draftnak, hogy alaposan megnézed az irányítókat. Erre szükség van és soha nem fog változni. Mi egy csereirányítóval nyertünk Super Bowlt és sokszor kellett a cseréinkkel helyt állnunk az utóbbi években. Nem azért hoztuk el Jalen Hurtsöt, hogy ezzel aláássuk Carson Wentzet vagy elvegyük tőle a kezdő pozíciót. Ő volt a franchise arca, míg Hurts azért kellett, mert szükségünk volt egy olyan cserére, aki képes meccseket nyerni szükség esetén.

– mondta a korábbi főedző a Sirius XM NFL Radiónak.

Carson Wentz állítólag nagyon kiakadt Hurts draftolásán, a fiatal irányító rosszat tett az önbizalmának, ami a pályán mutatott teljesítményén is meglátszott. Végül már olyan rosszul játszott, hogy le is lett cserélve, de Pederson nem akarja a korábbi QB-ja nyakába varrni az egész félresikerült szezont.

“Nem lehet egy embert hibáztatni amiatt, ami tavaly történt. Egy negatív spirálba kerültünk. Jöttek a sérülések, volt pár rossz meccsünk, elkezdtek jönni a turnoverek, a büntetések, majd még több sérülés. Ahogy ment a szezon, úgy lett egyre nehezebb és nehezebb.”

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!