Connect with us

Hír

Doug Pederson: Nem azért draftoltuk Hurtsöt, hogy aláássuk Wentzet

Az Eagles tavalyi szezonja mindenki számára kudarc volt: a csapat 4-11-1-gyel végzett, a főedző Doug Pedersont kirúgták, a pocsékul játszó kezdő irányító Carson Wentzet elcserélték. Sokak szerint rá is fért a vérfrissítés a csapatra és Jalen Hurts a jövő, Pederson szerint ugyanakkor ez csak véletlenül alakult így, Hurts nem kezdőnek érdekezett.

“Minden évben úgy vágsz neki a draftnak, hogy alaposan megnézed az irányítókat. Erre szükség van és soha nem fog változni. Mi egy csereirányítóval nyertünk Super Bowlt és sokszor kellett a cseréinkkel helyt állnunk az utóbbi években. Nem azért hoztuk el Jalen Hurtsöt, hogy ezzel aláássuk Carson Wentzet vagy elvegyük tőle a kezdő pozíciót. Ő volt a franchise arca, míg Hurts azért kellett, mert szükségünk volt egy olyan cserére, aki képes meccseket nyerni szükség esetén.

– mondta a korábbi főedző a Sirius XM NFL Radiónak.

Carson Wentz állítólag nagyon kiakadt Hurts draftolásán, a fiatal irányító rosszat tett az önbizalmának, ami a pályán mutatott teljesítményén is meglátszott. Végül már olyan rosszul játszott, hogy le is lett cserélve, de Pederson nem akarja a korábbi QB-ja nyakába varrni az egész félresikerült szezont.

“Nem lehet egy embert hibáztatni amiatt, ami tavaly történt. Egy negatív spirálba kerültünk. Jöttek a sérülések, volt pár rossz meccsünk, elkezdtek jönni a turnoverek, a büntetések, majd még több sérülés. Ahogy ment a szezon, úgy lett egyre nehezebb és nehezebb.”

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2021-07-09 07:03

Sajnálom Pedersont. Szerintem tök jó fej volt és nem csinálta szarul a dolgát. Nem mellesleg csak összekalapálta a franchise egyetlen gyűrűjét is.

dande
dande
2021-07-09 08:22

Szerintem is teljesen rendben van ez. Így alakult. Reméljük végül Hurts is bevàlik, Wentz is rendbe jön. DP is megtalálja újra a helyét, reméljük nem csoportriválisnál :)

Off: bowl. huval mi a helyzet? Gondolom szerverrel van valami, de nem lehet itt ezen az oldalon ezzel kapcsolatban kiírni vmit?

dande
dande
Reply to  dande
2021-07-09 09:02

ok most működik :)

camillo 7777
2021-07-09 07:19

Teljesen korrekt nyilatkozat volt.
Kár, hogy nem alakult jobban.

Kopi3.14
Kopi3.14
2021-07-09 07:51

Akkor most rúgjunk bele Hurtsbe is játékot játszunk?

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x