Connect with us

Hír

Mi Aaron Rodgers visszatérésének az ára?

Tegnap robbant a hír, hogy Aaron Rodgers nem fog sem visszavonulni, sem tovább holdoutolni, hanem visszatér a Packershöz. Természetesen ennek ára volt, de érdekes módon nincs anyagi vonzata a dolognak – amennyiben igazak a hírek, úgy a Packersnél most örülhetnek.

Voltak olyan spekulációk, hogy Rodgers szeretne egy két éves, 90 millió dollár körüli, teljesen garantált hosszabbítást, amelynek olyan a struktúrája, hogy még 2023-ban se nagyon lehetne elküldeni. Magyarán biztosítékot kapna arra, hogy a következő legalább két-három évben ő a nagykutya Green Bayben. Ezzel szemben teljesen ellentétes irányba mentek el a felek Adam Schefter információi alapján:

  • A csapat törölné Rodgers szerződésének 2023-as évét, vagyis az irányító 2023-ban szabadügynökké válna. Mindezt garantálva betennének egy olyan záradékot a kontraktusba, ami megakadályozná a Packerst abban, hogy franchise taget tegyen a QB-ra.
  • A felek a 2021-es szezon után átbeszélnék a helyzetet, és amennyiben a Packers a csere mellett dönt, abban az esetben Rodgersnek lenne beleszólása a dolgokba: ő dönthetné el, hol akar játszani.
  • Rodgers idei 14,7 millió dolláros alapfizetését átalakítaná a Packers aláírási bónusszá, ezzel felszabadítva némi helyet a fizetési plafon alatt.
  • Olyan csapaton belüli mechanizmusokat vezetnének be, amellyel ki lehetne békíteni az irányítót.

Röviden összefoglalva: Rodgers pénzt nem akar, csak beleszólást kér a csapat dolgaiba és a saját jövőjébe. Ez kifejezetten minimalista hozzáállás, ami a Packersnek elképesztően kényelmes, hisz nemcsak, hogy visszakapná a regnáló MVP-t, de továbbra sem kell elköteleződnie mellette hosszú távon.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!