Connect with us

Hír

Michael Thomasnak ki kell hagynia a szezon elejét!

Ian Rapoport információi szerint a Saints sztárelkapójának, Michael Thomasnak nemrég meg kellett műteni a bokáját, hogy helyreállítsák a szalagokat, ez pedig azt jelenti, hogy ki kell hagynia a szezon elejét. Júniusban volt a műtét és állítólag körülbelül négy hónapos rehabilitáció javasolt, szóval várhatóan legalább 3-4 mérkőzést kell a partvonal mellől néznie Thomasnak.

Rapoport hozzáteszi, hogy ez az egész még a tavaly év eleji bokasérüléséből fakad, ami miatt 2020-as szezon nagy részét ki kellett hagynia Thomasnak. A jelek szerint tehát még mindig nem jött helyre az a boka, és felvetődik a kérdés, hogy miért nem döntöttek hamarabb a műtét mellett.

Thomas kiesése azt jelenti, hogy a Saintsnek Tre’Quan Smith az első számú elkapója jelenleg, mögötte pedig Marquez Callaway és Deonte Harris van a depth charton, ez pedig elég borzasztóan néz ki – Tom Pelissero információi szerint a csapat már el is kezdett szabadügynök WR-ek után nézelődni. Mellettük Alvin Kamarának juthat így még nagyobb szerep, illetve a tight end Adam Trautman kaphat több labdát. Vagy épp Taysom Hill ugorhat be elkapni, ha Jameis Winston lesz a kezdő irányító.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!