Connect with us

Hír

Több nagynevű játékos is sérültlistán kezdi az edzőtábort

A napokban megkezdődnek az edzőtáborok ligaszerte, ami egyben azt is jelenti, hogy több játékos sérülésének állapotáról is kapunk valamilyen update-et. Ilyenkor ugyanis a csapatok PUP (Physically Unable to Perform) listára helyeznek olyan játékosokat, akik egyelőre nem tudnak részt venni az edzéseken sérülésük miatt.

A PUP listára azok kerülhetnek, akik az edzőtábor megkezdése előtt futballal kapcsolatos sérülést szenvedtek. Ők ott lehetnek a megbeszéléseken, használhatják a létesítményeket, de edzéseken nem vehetnek részt. Az év ezen szakában a PUP lista még nem jelent sokat, ugyanis bármikor le lehet venni onnan a játékosokat, akik így azonnal edzésbe állhatnak. Az 53 fős keretszűkítés után azonban aki PUP listán van, a szezon első hat hetét ki kell hagynia.

A Cowboysnál már az edzőtábor is megkezdődött, néhány másik csapatnál csak a korábban sérült játékosoknak kellett megjelenniük, hogy az orvosok megnézhessék, mi is a helyzet velük pontosan. Így pedig több nagynevű játékos is PUP listára került, őket szedtük most össze:

  • Cowboys: Amari Cooper (WR), DeMarcus Lawrence (Edge), Trysten Hill (iDL), Greg Zuerlein (K)
  • Ravens: Ronnie Stanley (LT), Nick Boyle (TE)
  • Giants: Saquon Barkley (RB), Kyle Rudolph (TE), Matt Peart (OT), Aaron Robinson (CB)
  • Patriots: Chase Winovich (Edge)
  • Cardinals: Dennis Gardeck (Edge)

További hír, hogy a Giantstől az első körös újonc elkapó Kadarius Toney, a Jaguarstól pedig a harmadik számú irányító Jake Luton került COVID-IR-re, mivel pozitív koronavírustesztet produkáltak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!