Connect with us

Hír

N’Keal Harry cserét kért a Patriotstól

A Patriots elkapója, N’Keal Harry hivatalosan is cserét kért a csapattól, ezt maga a játékos ügynöke jelentette be Twitteren. A 2019-ben 1/32-es picken kiválasztott támadó újonc szerződése még két évig él, idén 1,4 millió-, míg jövőre 1,9 millió dollárt keresne.

Harry ügynöke az elmúlt hónapokban nagy erőkkel dolgozott azon, hogy az elkapó a megfelelő pozícióba kerüljön ahhoz, hogy végre kihozza a benne lévő potenciált. Mivel ezt nem kapta meg, így mindenki számára egy újrakezdés lenne a legideálisabb, állítása szerint. Azt nem fejtette ki, hogy pontosan mi is lenne Harry számára az ideális, New Englandben például minden adott volt, hogy első számú elkapó legyen, aztán Jacoby Meyersek játszották le a pályáról. Azt azért “megtudtuk” a közleményből, hogy Harry egy domináns mélységi célpont, aki kvázi megállíthatatlan az elkapási ponton.

A cserekérelem egyébként nem meglepő, korábban több riport is arról számolt be, hogy Meyers, illetve az érkező Nelson Agholor, Kendrick Bourne, Hunter Henry és Jonnu Smith mellett közel sem biztos, hogy megéri a végső keretszűkítést. Ennek fényében meglepő lenne, ha bárki adna Harryért egy 7. körös picknél többet, szabadügynökként jó eséllyel évi 1 millió dollár alatti szerződéssel lehetne leigazolni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!