Connect with us

Podcast

Overtime S04E06 – Jön a Hungarian Bowl!

A XV. Hungarian Bowl előtt Gecser Máté és Papp Péter volt az Overtime vendége, és arról beszélgettünk velük, hogyan alakul majd a 2021-es HFL finálé, kik hozhatják meg a győzelmet és számít-e, hogy mit játszott a két csapat az alapszakaszban.

 

Iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de a Spotifyon is eléritek az adásokat! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
blindside
blindside
2021-07-09 20:15

Ez az elmaradt meccs elsősorban a dilettáns szövetség sara, hogy úgy készítették el a lebonyolítást, hogy ez a helyzet kialakulhatott. Persze az is baromség, hogy a tét nélküliséggel takaróznak a csapatok. Biztos lett volna elég játékos aki szívesen pályára lépett volna egy HFL meccsen, akkor is ha ez B, C csapatot jelent. Ha profinak akar tűnni a MAFSZ, akkor ez miért engedi, más sportágban se maradnak el mérkőzések, mert már mindegy úgy is. Itt van még az is, hogy gondolom a Diginak/HFL tv-nek se mindegy, hány mérkőzést ad le. Persze lehet mondani, hogy ez amatőr sport, és a játékosok a legfontosabbak, ami szép és jó, de akkor remélem a MAFSZ akkor is hasonlóképp jár el, mikor az egyik bajnokság első kiemeltjéhez utazna egy tök utolsó csapat az alapszakasz legvégén, és mindkettő kérné a meccs eltörlését. De ha már inkompetens a MAFSZ legalább kapzsi, és azért beszedi a pénzt a döntőért, egy olyan helyszínen, ahol eddig ingyen lehetett megtekinteni a meccseket.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x